Asa e in ziua de azi. Baietii pot avea cate fete vor si e ok, si daca o fata face un pas gresit e considerata curva. Normal, doar baiatul e cocos si fata ce e? Vai de ei. Nici nu trebuie sa ne pese ce zice restul` lumii.
Nu este un adevar general valabil. Pentru un om educat si cu bun simt, orice persoana cu comportament sexual imoral, fie femeie, fie barbat, are valoare zero. Numai persoanele cu un grad scazut de educatie considera ca un barbat imoral este cel imi ter. Oamenii normali nu dau doi bani pe el.
As da vina pe tara, dar mna, sa nu exagerez.
Da, asa se intampla. Fetele care se culca cu prietenul lor intr-o relatie, nu sunt curve. Dar asa vorbesc baieti astia de 10-20. Iti zic eu ca dupa 20 de ani o sa li se schimbe si gandirea asta tampita.
Ok in primul rand nu cred ca o fata care se culca cu iubitul ei este considerata curva decat. daca face asta la o varsta frageda. sau cei care o fac pe acea fata curva sunt ei cu probleme ...asa acum la baiat.este considerat cel mai tare din parcare pentru ca in ziua de azi este o realizare enorma atunci cand iti pierzi incocenta.sau daca a pierdut-o de mult e lucru mare sa o faci regulat daca ma intelegi. desigur astea sunt doar lucruri create de cei care nu au o oarecare inteligenta sociala daca o pot numi asa. adica un om cu capul pe umeri nu ar spune asta sper ca ai inteles ce am vrut sa spun
Din punctul meu de vedere astea sunt idei preconcepute ale unor oameni limitati. Pentru ca daca luam in considerare care sunt consecintele unor acte sexuale cu mai multi parteneri atat femeile cat si barbatii se supun acelorasi riscuri. Asa ca barbatii nu sunt mai presus cu nimic, doar ca societatea si mintile limitate ale celor din jur fac ca femeile sa para intr-o inferioritate fata de barbati. Dar nu este asa. Atat femeile cat si barbatii simt, gandesc, iubesc la fel.
Un barbat care a avut multe partenere sexuale e pentru mine la fel cum e si o femeie cu acelasi numar de parteneri. Totul depinde de modul de a gandi al celor din jur...
Cred ca baietilor le place cand te lasi greu...asa stiu ca la urma o sa aiba o fata inteligenta.si nu usoara. Iar cand ei aud ca o fata s-a lasat usoara cu unu. ii zic curva. dar poate si din ciuda si de cele mai multe ori.inconstienta la gravitatea cuvantului.multi'e o spun la nervifara s-o gandeasca