Esti norocoasa ca ai un iubit care si-a asumat responsabilitatea. Multi baieti ti-ar fi putut spune sa avortezi sau pur si simplu sa se indoiasca ca e a lor copilul. Inseamna ca te iubeste si e o persoana responsabila. Dar tu cati ani ai? (poti trimite un mesaj) Ma bucur ca nu vrei sa omori copilul, ca vrei sa il pastrezi. Presupun ca esti inca la scoala, sper ca asta nu o sa te impiedice sa iti continui studiile. Cat despre nume : baiat: Tudor, Andreas, Alexandru, Andrei; fata: Karina, Karla, Eliza, Andrada. Oricum, sper sa il alegeti impreuna. Astept mesajul tau. Sper ca te-am ajutat. Salut:*
Stai linistita, nu efecteaza cu nimic copilul.
Ba chiar sexul in timpului sarcinii este foarte recomandat.
Bafta si toate cele bune
Sa ma suni ca eu is nasul
Tu nu esti intreaga la minte Vinovata esti tu ca ai facut sex neprotejat acum suporta consecintele, e bine macar ca acel copil o sa aiba parinti tineri dar e greseala ca ai ramas insarcinata asa devreme macar daca mai rezistai un an.
Sexul nu afecteaza copilul in niciun fel, el este intr-un compartiment separat fata de unde ajunge penisul prietenului tau. Asa ca stai linistita. Cat despre nume pentru copil, eu zic sa mai astepti. cand o sa aflii ce sex are copilul, o sa inceapa sa iti placa anumite nume, nu o sa-ti placa deloc altele, parintii sunt cei mai potriviti sa aleaga numele copilului Vorbeste cu prietenul tai, cu parintii vostrii si alegeti un nume impreuna. Felicitari! Si aveti mai re grija de el SA iti faci toate analizele, eco, sa iti iei vitamine si asa mai departe tot ce trebuie ca ai sa ai un bebelus cat mai sanatos :*
Buna,in primul rand nu precipita prea mult lucrurile...stai usor.In primul rand nu stiu ce varsta ai tu si prietenul,ai mare grija ca copil= responsabilitate,e adevarat ca un copil aduce multa bucurie in inima parintilor dar nu e chiar asa cum pare. Discuta si cu parintii tai si spune-le adevarul.
Poti sa faci sex si insarcinata,pentru ca nu afecteaza deloc copilul,pe toata durata sarcinii poti avea contacte sexuale doar in ultima luna cred ca nu prea e voie ca fiind sensibila se poate produce o hemoragie,in fine.
Acum de fapt ce vrei tu e un nume potrivit pentru copil...,eu am sa iti zic cateva nume care mie imi plac:
- de fete:Lavinia,eliza,diana,clara,alice,iris,giulia,vanessa,cristina,etc.
-de baieti:cristian,daniel,mario,sergiu, alin, etc.
Ai grija de tine si toate cele bune.
Cati ani copila? Vad ca ai dat de gustul...Nu te mai intereseaza asa tare copilul.Astepti urmatoarea partida...
Buna
Daca ai avut contact sexual si deja ai ramas insarcinata inseamna ca nu erai pregatita sa faci pasul asta, nu ai fost destul informata, in fine.
Intodeauna un copil este o binecuvantare. Un lucru important este acela sa constientizezi ca daca pastrezi copilul va trebui sa iti faci viata in functie de el. Deci, daca parintii si tatal copilului sunt de acord dar mai ales tu, pastreaza copilul. Gandeste-te ca poate dupa accea nu vei mai putea face copii.
Mie imi place numele de fata: Madalina, Maria, Denisa, iar de baiat: Andrei.
Sper sa alegi calea cea buna.
Bafta:*:*
Trebuia sa te gandesti inainte (la urmari )de a face sex neprotejat.
Cred ca este f. greu sa cresti un copil la o varsta mica. Parintii tai vor avea probabil grija de el.vor trebui sa te sprijine si pe el si pe tine financiar,e dificil dar o sa treaca. DAR SA NU RENUNTI LA SCOALA.
Daca e baiat: Antonio, Sasha, Eric,(sau asa mai romanesti alex,mihai,adi,laur) Daca e fata: Aida, Ada, Alice, Sara,
Felicitari tocmai ti-ai ruinat adolescenta Ai auzit de prezervativ tu sau prietenul tau? E usor de gandit si zis ca o sa cresti un copil dar in curand o sa-l cresti singura.Nici un baiat nu o sa-si piarda el adolescenta cu copii
Bine ar fi sa mai astepti, ca aceasta veste sa fie cu siguranta adevarata. discuti cu prietenul serios, te gandesti la viata ta, a voastra, vezi daca vede si el o "viata impreuna " si discuti neaparat cu parintii. Afla si ai tai si a lui si gasiti o cale de mijloc ( daca exista ) pentru ca acest copil sa aiba caldura mamei langa el, o educatie sanatoasa, o viata cat puteti de linistita sa i-o oferiti etc.
Vorbesti de sex de parca acum a aparut, pari a fi o indragostita ce crede ca tot ce zboara se mananca si ca " pentru totdeauna impreuna " exista. Sper ca realitatea sa nu te lovesca-n fata.
Esti pregatita sa ai grija de acest copil ( stii ce implica asta? ), sa ii oferi viata, camin, liniste, iubire, scutece, mancare, imbracaminte, educatie? Eu ma indoiesc atata timp cat nici nu cred ca esti majora macar. De fapt ma indoiesc si ca tu ai putea avea grija de viata ta cat poti de bine.
Acum te gandesti ca ai facut o greseala? Copilul odata proiectat, ti-a schimbat intreaga viata. Ai vrut sex cu prietenul pentru ca " este placut uneori ", dar te-ai gandit la urmarile lui? A, ia-o drept joc, pentru ca-mi va parea rau pentru familia acestui copil. Bineinteles ca tu esti de vina mai intai, pentru ca n-ai folosit capul, apoi urmand prietenul tau care nu a avut grija de acest aspect.
Nu afecteaza copilul,insa iti va fi greu,asta e omul din greseli invata,de acum mergi inainte lasa gurile rele,e bien ca prietenul iti este aproape,iar ca nume de fete mie imi plac:Amira,Amalia,Celia,Carmen,Eliza,Anastasia iar la baieti: Raul, Andreas, Mateo
Anna12341 întreabă:
bluedeyutssa întreabă:
anonim_4396 întreabă: