anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna din nouhappy
as dori sa va povestesc cateva amanunte din relatia actuala si sa aflu parerile voastre, care sunt foarte ajutatoarewinking
am prezentat acum cateva saptamani cazul meu si o sa fac o scurta prezentare dupa care o sa va expun situatia actuala.
Am ( sau am avut, nici eu nu stiu la ce timp sa vorbescsad ) o relatie cu un om minunat, el este grec, eu am primit un job in Atena, suntem impreuna de 1 an si 2 luni.am avut ceva neintelegeri legate de parintii lui care se impotriveau relatiei lui cu mine din motive stupide:ca is romanca! si ca ( pentru ei asta e ceva sigur) as vrea banii lor.pe mine sincer putin ma intereseaza aspectul acesta( si prietenul meu stie), dimpotriva ma simt foarte implinita cand ma uit in jurul meu si stiu ca tot ceea ce vad a fost obtinut prin munca meahappy dar sa nu deviem.happy
pentru ca acum 3 saptamani el mi-a spus ca vrea sa ne despartim si a invocat presiunea parintilor ca si motivul care l-a determinat sa ia aceasta decizie, am decis sa ma linistesc un timp( pentru ca plangeam si viata mea parea lipsita de sens- asa cum simtim toate probabil). Chestia e ca tot el a inceput sa ma caute, vorbim la telefon foarte mult(odata am inchis telefoanul sa vad cum reactioneaza si a sunat de vreo 10 ori, cand am raspuns era ingrijorat ca unde sunt si ce fachee hee )de iesit la suc sau la amsa iesim impreuna ca si pana scum, de facut dragoste facem ca si pana acum insa eu sunt cu inima mai mult decat stransa.pentru ca situatia nostra nu este clara. Eu cred ca ma iubeste si ca ii este greu fara mine(pentru ca nu stiu sigur, aici as avea nevoie de parerea voastra)din moment ce ne-am reluat toate activitatile dupa numa 2 zile de"suparare si despartire". voi ce credeti, ca eu nu gandesc normalwinking sa consider aceasta revenire ca si impacarea noastra desi nu am avut nici o discutie pe aceasta tema?
va multumesc pentru sfaturi si ma bucur ca va am aicihappy

Răspuns Câştigător
| mariazet45 a răspuns:

Beba, prin felu vostru de a va impaca ai dovedit ca nu esti interesata de banii lui, nu ai pus nici un fel de conditii si nu l-ai presat sa renunte la ideile parintilor lui. Cred ca a facut asta asa de gura lor dar asta nu insemna cu nu te iubeste, nu face prea multe presiunisi nu discuta prea mult de problema parintilor, e problema lor si nu trebuie sa va intereseze pe voi acest lucru. Peste putin timp incearca sa ai o discutie cu el dar nu forta prea mult nota. Pune-te in pielea parinitilor care stiu ca au muncit toata viata pentru situatia copilului lor si vine o ''nimenea romanca ''si ii ia odrasla cu bani cu tot.Instinctu de conservare este foarte mare mai ales la straini de aceea trebuie mai intai sa le capeti increderea si apoi sa discuti cu ei de pe picior de egalitate. Vei resusi sa te intelegi atat cu el cat si cu parintii lui cu rabdare si calm.

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Din punctul meu de vedere e o jumatate de impacare care lasa in orice moment loc unei despartiri intempetive. Stiu ca ti-e frica, dar cred ca ar trebui sa discuti serios cu el, dar calm, fara certuri, fara lacrimi si fara uktimaturi. Ced ca daca vorbiti matur veti decide sa ramaneti impreuna. Succes!

Bula
| Bula a răspuns:

Da, categoric.
Si daca parintii cred ca doar vrei sa le iei "averea", poti sa oferi varianta unui contract prenuptial, in care se stabileste cine ce introduce in casnicie la inceput si in ce mod se vor imparti bunurile si averea in caz de divort. Acesta se practica in lume de mult (la noi inca este noutate) si ii linisteste si pe parintii grijulii al viitorului tau sot.winking

| nicky a răspuns:

Beba la fel si eu iti scriu pentru prima data. Din cate spui tu pare totusi sa te iubeasca dar trebuie sa te convingi ca tu esti pe primul loc si nu parinti cum spunea si notme. Nu e usor sa traiesti cu un om care te pune pe locul doi si care orice problema ar avea prima data va gasi rezolvarea cu parinti si apoi cu tine (daca vei mai conta) sau niciodata nu va conta parerea ta inaintea parerii parintilor. Tu singura vei decide ce vrei sa faci dar gandeste-te bine si fi sigura ca te iubeste si ca pentru el esti totul, altfel nu cred ca te merita. Bafta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Din spusele si el te iubeste dar se simte cumva intre ciocan si nicovala.parerea mea e sa pui cateva conditii sa nu suferi mai tarziuma rog, sa stii pe ce picior valsezi.si discutati neaparat. exista o problema nu o neglijati.bafta si iubiti-va frumos