Beba, prin felu vostru de a va impaca ai dovedit ca nu esti interesata de banii lui, nu ai pus nici un fel de conditii si nu l-ai presat sa renunte la ideile parintilor lui. Cred ca a facut asta asa de gura lor dar asta nu insemna cu nu te iubeste, nu face prea multe presiunisi nu discuta prea mult de problema parintilor, e problema lor si nu trebuie sa va intereseze pe voi acest lucru. Peste putin timp incearca sa ai o discutie cu el dar nu forta prea mult nota. Pune-te in pielea parinitilor care stiu ca au muncit toata viata pentru situatia copilului lor si vine o ''nimenea romanca ''si ii ia odrasla cu bani cu tot.Instinctu de conservare este foarte mare mai ales la straini de aceea trebuie mai intai sa le capeti increderea si apoi sa discuti cu ei de pe picior de egalitate. Vei resusi sa te intelegi atat cu el cat si cu parintii lui cu rabdare si calm.
Din punctul meu de vedere e o jumatate de impacare care lasa in orice moment loc unei despartiri intempetive. Stiu ca ti-e frica, dar cred ca ar trebui sa discuti serios cu el, dar calm, fara certuri, fara lacrimi si fara uktimaturi. Ced ca daca vorbiti matur veti decide sa ramaneti impreuna. Succes!
Da, categoric.
Si daca parintii cred ca doar vrei sa le iei "averea", poti sa oferi varianta unui contract prenuptial, in care se stabileste cine ce introduce in casnicie la inceput si in ce mod se vor imparti bunurile si averea in caz de divort. Acesta se practica in lume de mult (la noi inca este noutate) si ii linisteste si pe parintii grijulii al viitorului tau sot.
Beba la fel si eu iti scriu pentru prima data. Din cate spui tu pare totusi sa te iubeasca dar trebuie sa te convingi ca tu esti pe primul loc si nu parinti cum spunea si notme. Nu e usor sa traiesti cu un om care te pune pe locul doi si care orice problema ar avea prima data va gasi rezolvarea cu parinti si apoi cu tine (daca vei mai conta) sau niciodata nu va conta parerea ta inaintea parerii parintilor. Tu singura vei decide ce vrei sa faci dar gandeste-te bine si fi sigura ca te iubeste si ca pentru el esti totul, altfel nu cred ca te merita. Bafta.