Chestii de genu asta se mai intampla la orice baiat... si oboseala are un cuvant de spus dar nu prea mult, mai este si gandul ca "bai hai repede ca trebuie sa vina ai ei"... eu unul nu o fac daca stiu ca nu am timpul necesar pentru a ma "desfasura"... Pentru o seara de sex reusit este nevoie de timp, un corp odihnit si iniviativa si repet INITIATIVA din partea amandurora si inainte de asta multa comunicare. Incearca sa treci peste rusinea ta ca nu vb cu mami ci cu iubitul tau care, sa iti zic mai direct, in timpul actului sexual e acolo cu actiunea si daca nu face ceea ce iti place (daca stie ceea ce iti place) no sa te multumeasca niciodata... Comunicati mai mult si incidentul asta nu se mai repeta ...Multe nopti albe pline de placere sa aveti
Dragoste dse face numai daca sunteti amandoi odihniti, aveti chef si nu aveti alte chestii pe cap. altfel iese un fisca. Probabil el a fost foarte dezamagit ca nu ai luat tu initiativa, a simtit ca nu-l doresti suficient, ca faci dragoste cu el numai la initiativa lui, ca si cum el n-ar prea conta in propozitie. Barbatilor le place sa fie curtati, sa li se demonstreze ca sunt doriti si ca femeia este capabila sa renunte la inhibitii din dorinta si pasiune. Simtind asta, n-a fost nici el prea interesat de satisfacerea ta.
Lucrurile se vor rezolva daca nu le iei in tragic. Uita intamplarea, sunt lucruri inevitabile intr-o relatie peste care se poate trece usor. data viitoare cand vezi ca are chef de dragoste fara a fi prea obosit, ia tu initiativa, spune-i cat de mult il doresti, ca nu te poti abtine sa nu-l mangai, sa nu-l saruti, ca innebunesti de dorinta pentru el. Vei vedea ca va fi foarte incantat si va urma o partida foarte buna.
Dragoste se face numai daca sunteti amandoi odihniti, aveti chef si nu aveti alte chestii pe cap. altfel iese un fisca. Probabil el a fost foarte dezamagit ca nu ai luat tu initiativa, a simtit ca nu-l doresti suficient, ca faci dragoste cu el numai la initiativa lui, ca si cum el n-ar prea conta in propozitie. Barbatilor le place sa fie curtati, sa li se demonstreze ca sunt doriti si ca femeia este capabila sa renunte la inhibitii din dorinta si pasiune. Simtind asta, n-a fost nici el prea interesat de satisfacerea ta.
Lucrurile se vor rezolva daca nu le iei in tragic. Uita intamplarea, sunt lucruri inevitabile intr-o relatie peste care se poate trece usor. data viitoare cand vezi ca are chef de dragoste fara a fi prea obosit, ia tu initiativa, spune-i cat de mult il doresti, ca nu te poti abtine sa nu-l mangai, sa nu-l saruti, ca innebunesti de dorinta pentru el. Vei vedea ca va fi foarte incantat si va urma o partida foarte buna.
Daca a fost prima data cand s-a intamplat asa ceva nu e cazul sa iti faci probleme.
Incearca estwe o crema la calivita international si te va ajuta in momentele intime.
Nu am avut f mult timp la dispozitie...pentru k trebuia sa vina parintii mei acasaa si de...actul sexual trebuia sa se intample repede. dupa ce si-a dat drumul.mai voiam sa o mai facem. dar m-au sunat parintii sa imi spuna k in 15 min sunt acasaa. el s-a imbracat repede si a plecat.nu am avut timp de nimic...si oricum.eu sunt o fire mai rusinoasa...nu as putea sa ii spun pr meu k nu am avut orgasm... o sa se simta prost...
Si poate crede altceva.
... k m-am culcat cu altcineva si de asta nu am avut orgasm...
---k nu il mai iubesc.
... faze de genu.(mentionez ca pana acum de fiecare data am avut si preludiu si a fost f frumos)atunci eram ambii fericiti.
Se mai intampla si nu fi dezamagita............deobicei mai greu se satisface o femeie decat un barbat
Bună.
Păi dacă la voi preludiu nu a avut loc este și normal să se excite repede, treaba terminată că restul te ocupi tu!
Voi nu comunicați în intimitatea voastră, sau e așa fulger și gata?
Dacă el a terminat înaintea ta, ca un domn care respectă femeia, trebuia să te ajute și pe tine să te simți bine, cea ce el nu a făcut!
Interesul și atât, ține minte! Nu este vorba în mod expres de oboseală.
Pa, pa.
E o intrebare care multi o va evita dar eu am un raspuns pentru tine si sper sa te ajute.si eu am trecut prin asa ceva dar totul se rezolva discutand cu partenerul. spune-i ce nu ti-a placut si apoi spune-i ce ti-ar place. dar incearca sa nu-l faci sa se simta prost incearca sa discuti cu un pic de umor intre cuvinte. daca el te iubeste o sa ia in considerare problemele dintre voi.stiu ca e un pic dezamagitor dar totul o sa fie mai bine odata ce veti discuta aceasta teme. poate si pentru el a fost un pic stresant si la barbati se intampla sa ejaculeze foarte repede cand sunt stresati.mai dai o sansa si va fi mai bine data viitoare.succes