Daca ai facut cu aceeasi persoana e ok Daca vorbim de 6 baieti atunci e grav Te indrepti catre centura cu viteza erectiei
P.S.: E amuzant ca numai baieti au postat pana acum
Bravo tie, se putea si mai mult daca e vorba de acelasi tip, daca e vorba de mai multi, roaga-te sa nu fi luat vreo boala
Dragut, esti foarte activa, ce pot sa spun.
Daca e vorba de acelasi tip, e ok, in caz contrar cam scartaie treaba.
Buna! nu are nimic daca faci prea mult sex, doar elimini mai mult stres din corp si iti eliberezi mintea. Daca tu te simti bine, nu conteaza parerea nimanui.Aici nu vreau sa sune ca o lauda, dar si eu am facut-o ca baiat, cu o fata de 20 de ori in 3 zile, iar apoi nu s-a intamplat nimic...doar fata a fugit )
Pff FELICITARI bun inceput de cariera, cum crezi oare n-ar trebui sa te adresezi la vreo SEX AGENTIE,, oameni ca tine talentati sunt foarte intrebati draga
Slabut.o prietena d a mea a facut de 6 ori in 2 zile)cand a fost cu gagiksu' la mare
Eşti "hărnicuţă", ce să zic!
Acum depinde dacă ai făcut-o cu acelaşi partener sau cu mai mulţi...
Şi dacă ai avut orgasm, sau doar te străduieşti să "dobori" vreun record...
În "principiu", nu e nici o problemă, doar elimini stresul zilnic!
Cantitatea la sex, nu conteaza. Conteaza sa fie de calitate, adica sa aveti ambii orgasm. In rest, da-i bataie, cat poti de mult. Si nu uita si de protectie, bineinteles!
1. Cati ani ai.
2. Nu are nimic daca ai facut-o cu persoana iubita (doar una)
Vreau si eu . Nu are nimic. Daca ai facut cu 6 ce sa zic. Nici asa. Slabe sanse sa se intample ceva. Deci dai bice la treaba. Fa-ti treaba.
Anonima17191 întreabă: