| Ciresica_9283 a întrebat:

Buna din nou! Corina e numele meu am 15 ani si sunt indragostita pana peste cap de un coleg de liceu.Cand iesim in pauza decat ne salutam si se uita uneori la mine destul de insistent. El este in liceul de baieti happy adica vis a vis de al meu. Avem aceeasi curte de recreatie. El este a 11a, iar eu a 9a. Ideea este ca noi vorbim de mai mult timp, ne-am si cuplat la un moment dat de fapt nu eram chiar intr-o relatie ne-am intalnit am vorbit ne-am sarutat, mi-a spus cele mai frumoase cuvinte pe care aveam nevoie sa le aud, etc. Ma cauta acum la vreo 2 zile. Vorbeste cu foarte multe fete insa cu mine are o relatie ceva mai avansata. Imi promite multe lucruri si nu prea se tine de promisiuni. Eu nu ii dau foarte multa atentie si vad ca el insista si insista.
As vrea mult de tot sa fiu cu el. Voi ce-mi sugerati sa fac? El este un baiat ceva mai timid cand vine vorba de intalniri sau stiu eu ce.
pup:* o sa va dau funda.
De ce credeti ca face asta sad Am uitat sa spun ca mi-a zis ca de mine si de prietena mea cea mai buna ii place cel mai mult. Ce sa inteleg din asta? Intotdeauna e atent cu mine, dar are si momente in care ma face sa ma simt aiurea.

4 răspunsuri:
| St3fU a răspuns:

Pai incearca sa te faca geloasa. apoi la faza cu promisu' poate tipu chiar vrea dar nu reuseste sa se tina de cuvant.ca mi se intampla si mielaughing si 3. daca tot va palceti reciproc stati impreuna...in ideea ca tu sa nu te bazezi foarte mult pe el in relatia voastra.ca sa fi sigura ca nu'ti iei fail cand iti promite cevalaughing

| GyeBaek a răspuns:

Fa-ti curaj si apune ce simti pentru el.

| frdom01 a răspuns:

Corina, daca zici ca este mai timid este ceva normal dar, daca zici ca ai fost cuplata cu el si ati iesit, v-ati sarutat etc. acum de ce nu mai sunteti impreuna?happy

| frdom01 a răspuns:

Pai daca ai fost cuplata cu el acum si v-ati sarutat etc. acum de ce nu mai sunteti la fel straight facehappy?