Parerea mea este sa faci cand esti CU ADEVARAT PREGATITA, IAR el te va astepta daca tine la tine. Nu trebuie sa te lasi constransa de nimeni. Nu este adevarat ca niciodata nu vei fi pregatita de asta cum spune Andraeva Cand se va intampla asta vei dori tu singura sa se intample. Eu am facut-o cand am fost cu adevarat pregatita, choar daca asta a insemnat sa astept mult si indemn toate fetele sa faca acelasi lucru. Mai tarziu nu vei regreta indiferent ce se intampla, sa zicem in cel mai rau caz ca te desparti si tot nu iti va parea rau.
Daca chiar te iubeste, mai poate astepta.Nu te grabii dar totusi la 17 ani esti destul de mare si cred ca si pregatita sa faci asa ceva dar, bineinteles, cu prezervativ daca nu doriti un copil la 18 ani.Incercati sa va feriti de aceste 'accidente'! Cum spuneam, daca chiar te iubeste te v-a astepta. Spune-i in fata ce ai de zis si foarte probabil nu se v-a supara, crede-ma.Toate cele bune!
Sa-i spui exact ce simti, daca te iubeste va astepta.dar acum sincer, daca nu vrei mai mult nu-l mai intarata, are si el hormoni!
Stii ce nu inteleg eu? Daca il iubesti si esti sigura ca si el la fel, de ce eviti sa se intample "marele eveniment"? Niciodata nu o sa fii pregatita pentru chestia asta indiferent ca ai 17 sau 20. Indiferent de cat te iubeste daca deja se urca pe tine 1 an nu cred ca va astepta, se va plictisi. Atunci cand iubesti te daruiesti, ca doar pentru asta e iubirea!
Nu prea inteleg asta cu "sa mai astepte un an"... Bineinteles ca este decizia ta. Nu cred ca vei avea ce sa regreti. Depinde cat de mult va iubiti si ce atractie este intre voi. Daca nu ai simtit niciodata ca te trec fiori cand te saruta sau te atinge, nu trece mai departe. Sa fie o "prima data" de tinut minte.
Consecintele nu ar trebui sa existe. Doar o relatie mai buna si mai stransa. Pentru ceea ce spui tu, exista mijloace de protectie.
Gandirea ta imi pare buna si nu prea.La ce-tii foloseste daca mai vrei sa asteptii un an? Atunci apeleaza la vechia moda "asteapta sa te mariti", daca tot vrei sa te pastrezi! Prietenu-l tau nu o sa fie dispus sa te astepte atata timp, pt.ca deja l-ai incins... Daca o sa fie dispus sa te astepte, atunci sa fii sigura ca te va-nsela.Raspunsu-l e la tine! Succes
Oricât de dureroase ar fi experienţele iubirii, pătrunde în iubire fără să eziţi, pentru că, dacă o eviţi - aşa cum face majoritatea oamenilor -, vei rămâne blocat în ego. Atunci viaţa nu îţi va mai fi un pelerinaj, nu va mai fi un râu care curge spre ocean, ci va deveni o mlaştină.
Buna emanuela! :* uite ce e. eu zic sa nu ii spui nimic gen : mai asteapta inca un an sau cv. daca intr-adevar te iubeste si tu il placi pe el e foarte bine asa cum e. nu-i spune asa pentru ca o sa se supere. iubirea nu e cv rau asa ca mult noroc funda ?
beausingurlamasamea întreabă: