| teenage a întrebat:

Buna din nou happy Dupa cum v-am povestit despre prietenul meu. am incercat sa vorbesc cu el si sa ii spun ca prietenul lui isi bate joc de el si ca ar trebui sa stea de vorba cu el. Pur si simplu am ramas socata de raspunsul lui, cica el nu ar avea nimic impotriva daca prietenul lui s-ar combina cu mine dupa ce ne-am desparti :O. Eu nu stiam cum sa reactionez si el imi tot repeta numai prosti, nici nu am asteptat sa termine de vorbit, am inceput sa tip la el, i-am spus ca e un ratat pentru ca nu e in stare sa lupte pentru el. si multe alte lucruri apoi am plecat, el a incercat sa ma retina, dar eu nimic. Nu am nici un mesaj de la el de atunci, nu vreau sa-mi mai bat capul nu am pentru cine straight faceoh go on. Tin la el, si as face orice sa fie ca inainte, dar nu se poate. el s-a schimbat enorm. Maine dimineata il voi suna, ii voi spune ca vreau sa ne intalnim pentru o vorbi. Ii voi spune clar ca eu nu mai pot continua in felul asta am decis voi pune punctul pe i! Imi voi vedea in continuare de viata mea, fara el pentru ca asta vrea se pare. Nu mai pot! Voi ce parere aveti, dau funda pentru cel mai bun raspuns

Răspuns Câştigător
| Roberta a răspuns:

E o alegere buna, clar prostul nu te merita. Rupe orice legatura cu el si prietenii lui. Vei gasi pe cineva mai bun care sa te merite.Tot ce ai nevoie acum e sa stai mai mult cu prietenele tale. Nici nu ii vei simti lipsa

2 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Da.
Iubitul tau vroia sa va despartiti si,s-a inteles cu amicul lui sa il ajute.
De asta e asa de calm, totul era prevazut de dinainte.
Te poti desparti de el linistita, in scurt timp va aparea cu noua lui iubita...
Regret ca ti se intampla asta.

| LauraMarshall a răspuns:

Mi se pare o alegere inteleapta. Daca noi nu ne facem intelese, baietii nici atat nu o sa se chinuie sa ne inteleaga.