| julieta a întrebat:

Buna din nou,happy intrebarea aceasta este mai mult pentru baietii: v-ar atrage fetele care poarta ochelarii si cele care sunt slabute, nu pentru ca vor ele sa fie slabe dar nu reusesc sa asismileze cateva kg.sau preferati fetele cu 90-60-90? sau le evitati pe cat puteti posibil?

5 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Am intalnit fete slabute si care poarta ochelari chiar foarte atragatoare. Mi se pare ceva incitant. Sa vezi cum o astfel de fata pune ochii pe tine. Dar aici depinde si de fata. Trebuie sa fie un pic frumusica. Si conteaza si ochelarii. Sa fie de bun gust. Sa fie mai finuti. Nu sunt genul care sa caute perfectiunea la o femeie. Pot fi atras si de o fata frumusica, nu fotomodel.

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

E adevărat că fizicul contează, dar nu aşa mult, probabil eşti complexată de anumite lucruri, dar gândeşte-te că poţi fi apreciată prin caracterul tău, prin felul cum eşti. Nu văd nici o problemă în a fi slabă sau în a purta ochelari, dacă îţi stă bine, de ce nu?

identitate
| identitate a răspuns:

In locul ochelarilor pot fi folosite lentile de contac, ca sa nu mai vorbim de operatia cu laser pentru ca e mai scumpa.
Depinde si de ochelari, daca stie sa si-i aleaga, poate fi mai sexy cu ochelari decat fara.
Exista si fete slabe foarte frumoase.

P. S.
Raspunsul e de ochii lumii, se stie ca sunt fals.Adevarul e ca am mereu ruleta la mine si masor. Daca nu e fix 90-60-90, fara haine, nici nu ma uit la ea.Asta pentru ca, 0 insemnand nimic, 90-60-90 devine 9-6-9, deci poti sa faci "69" in doua sensuri...

| nevermind_6208 a răspuns:

Eu unul nu pot sa iti spun ca decat sa am un model 90-60-90, sa fie si mai goala la mansarda si cu fite as prefera o tipa normala in care sa pot avea incredere si sa stiu ca tine la mine! Asta daca e vorba de relatie! daca e vorba de aventuri sa zic ca as alege si invers!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai baietii ca sunt si eu curioasa.