anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna din nou. Pana la urma baiatul pe care il placeam m-a cautat la o saptamana dupa ce am ajuns la facultate in bucuresti, ne-am vazut timp de 4 zile, mai mult decat atunci cand eram in orasul nostru, mi-a spus ca totul s-a schimbat in bine intre noi si ca totul incepe sa devina serios chiar daca nu suntem intr-o relatie. Ne-am simtit in largul nostru si pentru ca aici nu ne cunoaste nimeni si putem sa fim noi insine. Ieri i-am zis sa ne vedem cateva minute pentru ca el in weekend pleaca acasa. A fost cam distant si am faxcut niste glume pe seama lui iar seara cand l-am sunat sa il intreb daca este suparat de nu imi raspunde la mesaj a zis "nu chiar" si a zis ca nu mai poate vorbi pentru maine are tren si trebuie sa doarma fara sa imi mai dea si alte explicatii.Stiu ca pare stiupid dar, nu pot sa il las, il vreau alaturi de mine chiar daca nu suntem intr-o relatie, nu pot renunta la el, stiu ca e vina mea ca imi pasa prea mult. Chiar nu stiu ce sa mai fac, cum sa reactionez, ma depaseste situatia asta, o saptamana ne intelegem super dupa care totul se strica.Astept cu drag raspunsuri, nu conteaza ca sunt dure sau nu.

2 răspunsuri:
| ASIGURATORUL a răspuns:

In orice relatie trebuie sa ii lasi celuilalt libertatea necesara, iar posesivitatea ta poate l-a facut sa reactioneze asa. Daca nu poate sau nu are starea necesara sa se vada cu tine cand iti doresti tu, asta nu inseamna ca a renuntat la tine iar tu sa iti pui zeci de intrebari. Poate chiar vroia sa se odihneasca, sau nu avea starea necesara pentru. o intalnire cu tine...trebuie sa il intelegi.Stiu ca iti doresti mult sa fii in preajama lui, dar uneori dauneaza grav relatiei.

| Ramona87 a răspuns (pentru ASIGURATORUL):

Deci din cele 4 intakniri 2 mi le-a propus el, ieri cand i-am zis eu am iesit pana la urma pentru ca era in aceeasi zona in care ma aflam si eu am stat 20 de minute si am facut si niste glume pe seama lui, probabil asta l-a supar, si dupa aia s-a distantat si mai mult. ce sa fac... oare sa-l sun?