Buna.Prima data va fi cat se poate de awkward pentru amandoi, deci in locul tau nu mi-as face griji. :)) In schimb m-as informa de aspectele ce tin de igiena si protectie, deoarece astea sunt foarte importante mereu, pe cand tehnica o prinzi din zbor, pe masura ce tot practici.
Ar fi util sa citesti de aici https://www.planificaneprevazutul.ro/sfaturi-viata-sexuala/
Nu am nevoie de răspunsuri de la persoanele care le fac pe incompetentele mental și se prefac ca nu înțeleg ce vreau sa spun?
Foarte amuzant. Tu pari mai mult disperat/a cât sa iti pierzi virginitatea pentru ca asa vezi tu in ziua de azi acceptat în societate. Asa ca întrebare: o faci pentru ca placi persoana, sau o faci pentru ca este forțat/ă de împrejurări?
Off, uitându-mă peste întrebările tale precedente, observ ca toate sunt numai cu referire la sex, fantezii, chestii din astea perverse. La psihiatrie când ai fost ultima dată?
Fii atenta: Comanzi un meniu de nunta de la un restaurant, cumperi suspensoare si lenjerie sexy, aprinzi lumanarele in jurul cazii de baie si-l astepti cu un neglijeu pus pe tine.
Ce e asa greu?
Cred că am tot dreptul să pun ce întrebări doresc. Din câte știu eu la psihiatrie nu se merge pe motivul că îți te atrag plăcerile fizice. Pe lângă asta, o fac pentru că iubesc cu adevărat persoana și sentimentul este reciproc, ținând cont ca avem 2 ani împreună, simțim că este momentul. Niciodată nu am făcut nimic forțată de împrejurări pentru a fi acceptată în societate, ceea ce e drept este că am un grup extrem de restrâns de prieteni. Așa că am să te rog să nu mai comentezi în necunoștință de cauza. Mulțumesc!
Mama, ce telenovela ai înșirat aici. Cât pe ce sa îmi dea lacrimile.
Într-un fel mă bucur că tot comentezi. De aici pot observa că ai o viață vai de pl ei și pentru a primi validare te iei de ale altora. E un pic penibil, dar te înțeleg, măcar aici să primeșt atenție.
Robert2003Sparanghelus întreabă:
anonim_4396 întreabă: