Pai daca vrei sa fii impreuna cu el de ce nu vrei sa va intalniti singuri? cam asta ar fi cheia. poate ca de aia nici nu vrea sa fiti impreuna si nu face pasu` urmator.fa`ti curaj si iesiti amandoi.
Propun ca atunci cand va mai intalniti ori pe la piscina, ori prin alte locuri, si cand te tachineaza (te baga la fund, sau te gadila), sa il iei de gat si sa il saruti. Atunci vei vedea reatia lui.
Daca este una placuta, sigur te va dori si va vrea sa fie cu tine.
Daca e una neplacuta si te va intreba de ce ai facut asta, poti sa ii spui ca din curiozitate, si ca a fost un bonus pentru el. "Urmatorul va trebui sa mi-l furi tu mie."
Atunci tu vei fi facut primul pas, iar el trebuie sa-l faca pe cel de-al doilea. Nu vei pierde nimic pentru ca sigur iti doresti sa-l saruti. Iar el ca baiat, sa fie tampit sa respinga o fata cu care se tachineaza, cand da sa-l sarute.
Ar fi bine sa il intrebi ca sa afli sentimentul sau fata de tine.Si mie mi-a placut de o fata de la liceu, am intrebat-o si a spus DA.Am ramas socat dar m-am simtit bine.Acu e sotia mea.Deci,intreaba-l.