Daca tot vreti sa va jucati, eu zic ca ar fi bine sa o faceti intr-un loc unde sa aveti si o baie pentru a va spala, iar dupa poti sa o iei de la inceput.Treaba cu servetelele nu este foarte igienica.
Daca vrei sa faci un lucru fa-l calumea, nu dupa sa va stresati daca a ramas sau nu.
Parerea mea
Ai dreptate. Noi abia am aflat ca ar fi sanse sa ramai fara penetrare, iar de atunci avem grija. Dar, totusi, tu ce crezi? ar fi putut fi ceva? sau e ceva?
Eu zic ca nu, pentru ca nu ia penetrat-o.Ar fi un caz la un milion, poate nici asa + ca sunt unele care nu raman de prima data atunci cand isi doresc, iar apoi mai sunt niste chestii cum ar fi perioada cu fertilitate crescuta.
0% sanse
e singurul raspuns de care ai nevoie
iar sfatul de care ai nevoie este : fiti putin mai atenti ca sa nu mai aveti temeri chiar daca sunt temeri fara rost.
Desigur,cum am mai spus, abia am aflat si noi despre astea, iar de atunci avem foarte mare grija, tin la ea si doresc sa fie toate la timpul lor pentru ea.
Din expierenta mea cu fetele pot sa zic ca nu s-a intamplat nimic desi e recomandat o consultatie la ginecolog pentru a fi mai sigur...dar daca ii vine in fiecare luna ciclul poti sa fii sigur ca nu s-a intamplat nimic te salut