| NoNameToday a întrebat:

Din pacate nu ne-am mai auzit de mult, am avut o perioada busybig grin.Ieri mi-am luat inima in dinti si m-am despartit de el.sad...Desi m-am simtit aiurea, i-am spus.Si nici macar nu stiu daca a fost de acord sau nu.Am mai vb ieri la tel. dar pana azi nu ma mai sunat.Asta ce inseamna? Ca a fost de acord, a acceptat? Imi este atat de dor de vocea lui, de saruturile sale.Inima imi spune sa il sun, dar mintea nu.In cine sa cred? Eu mereu faceam ceea ce imi spunea inima, dar mi-am dat seama ca daca fac ce imi spune inima tolerez sa fiu folosita.Desi prietena mea cea mai buna imi spunea sa il parasesc, la fel si voi.parca nu ma lasa ceva. A fost un timp cand nu ne-am vazut 2 saptamani, iar atunci cand ne-am intalnit am ramas la el acasa.Am riscat amandoi, totul pentru o noapte impreuna.Sa dormim imbratisati, sa ne iubim. A fost frumos, toata noaptea m-a tinut in brate, m-a sarutat. Mi-a ramas intiparit in minte si parca imi este dor de clipele alea. Dar nu stiu ce sa fac.Prietena mea mi-a zis sa nu ma mai impac cu el si sa ii zic lui sa fim impreuna atunci cand va fi disponibil doar pentru mine. Ce sa fac ca sa il uit? De ieri pana azi numai la el mi-a fost gandul.si totusi cand ma gandesc ca vorbeste cu ea, iar pe mine nu ma suna ma doare ingrozitor de rau sad

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, din moment ce ai luat aceasta decizie incearca sa fi tare si sa nu cazi tentatiilor de a incerca sa te impaci cu el... e normal sa iti fie dor de el, din moment ce inca il iubesti, dar ai sa vezi ca timpul le rezolva pe toate.Ma gandesc ca ai avut motive intemeiate sa iei aceasta decizie, stai linistita ca ce e al tau e pus deoparte si cu siguranta vei intalni ceva mai bun, e greu dar viata merge inainte si sa nu regreti, sa nu privesti in urma, despartirea e consecinta a faptelor lui sau ale voastre, voi stiti cum a decurs relatia si asta e. Ocupa-ti timpul cu ceva util si il vei uita pana la urma, zambeste!

5 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Din ce reiese de aici se pare ca te-ai despartit de baiatul asta dintr-un motiv destul de serios.Nu stiu ce ti-a facut mai exact dar ramai ferma in decizie. E foarte important acest aspect si in viata.Sa continui un drum, sa ramai constant in deciziiwinking
E normal ca inca sa mai tii la el pentru ca l-ai iubit si probabil ca inca il mai iubeste. Dar acroda-ti tie dreptate.Ai luat cea mai buna decizie in acest context.Nu te razgandi. O sa regreti apoi sovaialahee hee

| Ela_PuRpLe a răspuns:

Buna! Te felicit ca ai luat aceasta decizie mai ales ca inca il iubesti...
Incearca sa iti ocupi tot timpul liber cu ceva, poti citi carti, reviste, iesi la plimbare cu prietenele si iesi in oras si cu alti baieti.
Cum se spune:cui pe cui se scoate!
happy

| ÅñdRa a răspuns:

Buna. Din pacate in aceeasi situatie ca si tine sunt si eu, acelasi motiv ca el este ocupat ne-a despartit si pe noi doisad. Imi pare atat de rau, imi este tare dor de el, chiar daca mereu mi-am ascultat inima acum o sa fac ce imi zic alti sa merg mai departe, si sa incerc sa-l uit chiar daca imi este greu.
Azi am vrut mai toata ziua sa-l sun sa vad ce face, daca e ok... dar nu l-am sunat, nu vreau sa ma ia de proasta.
Stiu ca e greu dar e mai bine sa-l uiti, poate ca el nu tine la tine asa cum poate e si in cazul meusad
Noroc:*

| Antonimu a răspuns:

Ma nene, tu asculti de prietena ta si de persoanele astea de pe TPU?!
Esti o aiurita! PUNCT! Pentru ca te-ai despartit de el si nici macar nu erai singura ca faci pasu asta. Te-ai luat dupa gura lumii. Multa lume are invidie pe un cuplu, toti baga strambe pentru ca nu le plac cuplurile din moment ce ei sunt singuri.

Si voi astia de pe TPU, nici macar nu ii cunoasteti cazul si deja sariti cu gura?! Probabil baiatu ala a fost ceva mai rece cu ea, poate asa o fi fost el, sau probabil il cicalea in fiecare zi si a iesit odata cu prietenii in oras, si ea s-a suparat, a inceput sa se planga la cine nu trebuie si s-a luat dupa gura lumii si s-a despartit de el. Il stimez pe acel baiat ca nu o mai cauta. Sincer, un baiat nu merita o astfel de fata. Si in locu lui ti-as fi zis atat. "Ai ales sa asculti 'lumea', acum stai cu 'lumea', nu ai vrut sa asculti de mine, si nici ca nu ma vei mai avea". Asa ca in cazu asta, poti sa suferi mult si bine, prostia si deciziile pripite, se platesc intotdeauna.

| NoNameToday explică:

Am uitat sa va spun ceva.happy. m-am despartit de el pentru ca sambata in club am iesit impreuna fiind si "iubita lui" cu noi.De obicei cand eram toti nu se apropia de ea atunci cand eram eu prin apropiere, dar sambata nu a mai tinut cont ca sunt acolo.Se saruta cu ea, dansau, se imbratisau.Si de aceea am pus punct.Nu mi-a placut situatia absolut deloc.@MyWay acum mai crezi ca sunt o fraiera? Sincer, oricum nu ma suparhappy. Am uitat sa precizez partea asta big grin Scuze