| Făgăraş a întrebat:

Buna din TPU! Va solicit sfatul sincer cu privire la o anumita problema! Trebuie sa ies diseara la o intalnire cu o fata ( o palavrageala cum spune ea ). Problema este ca mie imi este simpatica asa la prima vedere. Intrebarea mea este urmatoarea; Este nevoie ca in cadrul primei intalnirii, intr-un anume moment al discutiei ( nu la inceput ) sa ii marturisesc ca mi-as dori mai mult? Sau asta deja se intelege din faptul ca o scot la plimbare si ca a doua intalnire ( daca acorda ) ar fi un raspuns favorabil?

Răspuns Câştigător
| neutrino a răspuns:

Daca fata a acceptat intalnirea cu tine inseamna ca si ea este interesata de o eventuala relatie. Este bine sa clarifici inca de la inceput ca tu doresti mai mult si cat anume.

2 răspunsuri:
| sayWhaaat a răspuns:

Nu trebuie sa-i spui ca vrei mai mult, trebuie sa ii arati asta. Escaleaza fizic, fa kino, si multa vrajeala.

| CristianGrigor1986 a răspuns:

Nu sunt de-acord.Este bine ca la primele trei-patru intalniri sa nu etichetezi relatia voastra.Depinde si cum decurg acestea, si cum se poarta ea. Daca a acceptat sa iasa cu tine, ai ocazii sa flirtezi cu ea.Nu forta nota - incearca marea cu degetul si vezi ce iese. Daca iti raspunde favorabil, dupa 3-4 intalniri e ok s-o intrebi daca vrea sa fie prietena ta.