| Belluuu a întrebat:

direct si subiect laughing asa deci cum ma pot face placut de o fata [adica sa o fac sa-i placa de mine] eu de obicei incercam asa.o gluma un subiect ii ziceam ca-i frumoasa si o simpatizez. una alta cateodata si priveam in ochii. si la unele mergeau la altele nu happy ce-a ce vreau sa stiu ii cum pot sa fac sa ma placa chiar daca o plac si eu >:, nu-mi ziceti sa merg la ea sa-i zic ii ce-l mai stupid raspuns straight face vreau intr-un fel special, frumos tongue Merci Anticipat :*

Răspuns Câştigător
| BlackheartQueen a răspuns:

Buna!
O fata se indragosteste de un baiat care are simtul umorului fara sa isi dea seama. Bine, acum depinde si de fata. Unele sunt atrase strict de grosimea portofelului, pachetelele de muchi si alte lucruri. happy Totusi, daca vorbesti deschis cu ea si esti relaxat, daca glumesti si o faci sa zambeasca o sa te faci placut.

8 răspunsuri:
| h3r a răspuns:

Și contul tău din bancă-i mare și mi-ești tare drag.

| Belluuu explică (pentru h3r):

laughing rolling on the floor Si portofelu ii gros ca frumusetea ta laughing fara 10 KG de machiaj? smug

| h3r a răspuns (pentru Belluuu):

Nu mai bate ochiul către fondul de ten, că n-am.

| Mary3368 a răspuns:

Buna! Poi noua, fetelor (majoritatea) ne plac baietii care nu prea ne baga in seama. Adica : Vorbesc cu noi, fac o gluma si cgiar daca te plac enorm nu iti arata asta.winking Arata-i subtil ca iti place de ea.Baga-te cu ea in seama, dar rar. Daca si ei ii place de tine o sa se gandeasca de ce vorbesti asa de ``indiferent`` cu ea si atunci o sa inteleaga si ea cu timpul. Eu una asa sunt si nu numai eu. sper ca te-am ajutat :*

| h3r a răspuns (pentru Mary3368):

Vezi că tu încurci băiatul carismatic cu golanul prost.
Golan prost- idolul copilelor din ziua de azi.

Deci sa nu fac ce o zis ea? ca ma transform intr-un golan prost? laughing

| h3r a răspuns (pentru Belluuu):

Mai bine nu întreba, pentru că n-ai înțeles mesajul.
Rămâi la portofel...

Acum am stat, am citit mai atent, si acum am inteles mesaju de la Diabla happy scuze...