| ubiticatha33 a întrebat:

doi amici de ai mei au fost impreuna toata vara 2010 apoi s-au despartit si in vara 2011 sau impacat din nouhappy. acum sunt iar despartiti si in momentul cand erau impreuna baiatul dadea semne clare ca o iubeste enorm dar acum de cand s au desprtit a inceput sa o jigneasca si sa i spuna ca nu a iubito deloc si sa ii vorbeasca urat. ce credeti? o iubeste si se oftica sau de ce reactioneaza asa?

4 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

S-au despartit si el,daca reactioneaza asa,este foarte ranit.Iar ceea ce spune,o spune din prea mult orgoliu ranit,nu vrea sa recunoasca ce mult il doare despartirea lor.
Vorbind urat si spunand lucrurile pe care le spune,o face si pe ea sa o doara si incearca sa se convinga si pe el sa-i treaca cumva si lui.
De fapt,isi striga neputinta de a fi fara ea!
Nu stiu daca si ea il iubeste,dar el, sigur o iubeste inca!
Daca va deveni indiferent vreodata fata de ea, abia atunci sa stii ca l-a pierdut.
Ura e o alta fata a dragostei.

| Rayyy a răspuns:

Bună,
Băieţii tind câteodată să fie răutăcioşi şi să spună lucruri pe care nu le simt cu adevărat. O sfătuiesc pe prietena ta să nu pună la suflet toate afirmaţiile lui, întrucât ar fi putut fi zise numai din orgoliu sau supărare.
Dacă au fost împreună, poate a iubit-o, de ce nu?!

| Merry24 a răspuns:

De prost...

| biencutza98 a răspuns:

Buna...eu cred ca inca o iubeste dar nu vrea sa isi arate sentimentele fata de ea sau poate reactioneaza asa pentru ca e gelos pe alt baiat...nujs dar asa mi s-a intamplat si mie big grin.Bafta