Hey! Nu mai da atata vina pe tine ca esti foarte geloasa si chestii, cred ca cei care iubesc sunt si gelosi, m-i se pare ceva normal intr-o relatie, si ceea ce s-a intamplat, intotdeauna vinovatii sunt 2 doar nu tipa tot te suna si ti-a raspuns si la telefon, daca baiatul acesta te iubea, ce cauta cu fata asta? se uitau la desene? nu cred! gandeste-te nu te mai invinui decat pe tine, ok poate ca o parte din vina o ai si tu, dar el e nesimtitul care sustinea ca te iubeste si a doua zi a cautat refugiu in bratele cui? vorbeste cu el si spune-i macar daca te inlocuieste sa te inlocuiasca cu una mai buna ca tine, nu cu o oarecare fata, parerea mea.
Rousz.....merci foarte mult...m`a ajutat sfatul tau :*:*
Nu ai pentru ce iubita, ma bucur ca te-am ajutat:*
E un micninos strafund, daca ar fi incercat sa isi taie venele sa fi sigura ca acum era la spital, sunt atatia dementi pe lume incat se poate si zgaria nitel la mina, este un tip cu caracter josnic, nu te merita
Dupa mine este clar si la mintea cocosulu ice se intampla. Tipul tau adica iubitul tau romantic, cel fenomenal mai are o iubita. El si-a pus intentionat alea la vena ca sa nu te desparti de el asa poate linistit sa iubeasca 2 fete. Sfatul meu renunta la el ca nu se merita sa iti strici psihicul cu el, oricum nu are rost are iubita si tu esti doar de umplutura. Si nu am chef de caterinca dar cand o fata raspunde la telefonul iubitului tau ce inseamna asta?