Daca vrei sa-ti pastrezi casnicia care o ai este bine sa stai in banca ta, daca vrei sa ai o relatie cu acel coleg treaba ta, parerea mea este ca oare cel de linga tine cum se va simti atunci cind va afla ca l-ai inselat? Este bine sa iti distrugi casnicia pentru o simpla prostie, daca te-ai indragostit de acel coleg, atunci ce sentimente mai ai pentru sotul tau?
Esti sigura ca te-ai indragostit? sau este doar o dorinta care probabil iti va trececu timpul. daca vrei sa-ti pastrezi casnicia ar fi bine sa-l uiti, sau daca nu, trebuie sa te gandesti mai bine la casnicia ta. daca merita sau nu.
Gandeste'te fff bine inainte sa iei o decizie! daca nu te vei intelege bine cu colegul acela? daca va fi doar o chestie de o noapte ce vei face? vei ramane singura...
si in plus nu cred ca te'ai indragostit, cred ca este o atractie, are ceva care tie iti place! dar gandeste'te la sotul tau daca ti'ar spune tie ca s-a ingragostit de o colega cum te vei simti?
Sfatul meu:stai in banca ta si sa nu ii dai de inteles colegului tau ca iti place de el! succes!
Cam greu dar eu in locul tau cred ca nu ai copii daca esti ink eleva, dar daca as crede ca el este iubirea vietii mele si ne intelegem super aas divorta, cred ca ai facut o greseala in a te casatorii asa de tanara
Lasa colegul, caci dupa ce se va termina scoala o sa iti schimbi parerea.Incearca sa iti vezi de mariajul tau si evita astfel de lucruri.Incearca sa te gandesti la sotul tau si ce te-a facut sa te indragostesti de el si ia-o de la capat! Fa sa fie bine intre voi! Multa dragoste!
Daca sotul este mereu alaturi de tine si ai o relatie de sprijin reciproc, care in timp se va mentine, nu are rost sa zbori din cuib pentru cineva care nu stie poate inca ce vrea... Timpul o sa fie cel care clarifica sentimentele, pe ale lui si pe ale tale.
alindobrin întreabă: