Se poate sa fi facut o infectie... poate fi si una banala ca gustul si compozitia tot se schimba.De obicei aceste secretii sunt insotite de simptome gen mancarimi, senzatia de arsura insa poti avea numai secretie mai abundenta sau mai vascoasa.Eu zic ca nu trebuie sa te sperii si mergi la un doctor.
Du-te imediat la ginecolog si fa o lama (analiza secretiei vaginale!) si nu amana, k poate te trezesti si k te lasa amicul degustator... FUGI!>>>...
Inainte de actul sexual, spala-te cu apa din abundenta. Indiferent ca e vorba de oral sau vaginal sau anal. In ceea ce priveste secretia, pare a fi o infectie. Insa, cand spui ca eliminai in timpul actului "o secretie ca cea zilnica" e confuz. E aceeasi secretie, cu rol de lubrifiere vaginala. Mergi la medic pentru analize. In alta ordine de idei, exista protectie pentru sexul oral. Se cheama bariere dentale si ar trebui sa le gasesti in cabinetele de planning familial daca ai asa ceva in orasul tau.
Iti recomand sa mergi urgent la ginecolog, e posibil sa ai o infectie!
De asemenea, atentie la igiena! Tot TIMPUL!
Inainte de un contact sexual, mai ales daca stii ca prietenul tau obisnuieste sa iti faca sex oral, spala-te si schimba-ti lenjeria intima!
De asemenea poti folosi pentru improspatare servetele umede, speciale pentru igiena intima, precum si sprayuri, de asemenea, speciale pentru igiena intima.
Evita sa porti absorbante zilnice pe lenjerie, inainte de actul sexual, ideal ar fi sa te speli si sa iti schimbi lenjeria inainte de actul sexual, de asemenea, este important sa te speli si dupa actul sexual!
Modificarile secretiei vaginale, atat in cantitate, miros, culoare, consistenta trebuie atent analizate si imediat ce apar modificari suspecte, insotite de usturimi, mancarimi fuguta la medic unde, fara jena afla detalii despre acestea, cum sa tratezi si mai ales sa previi infectii si cum sa iti mentii organele genitale curate si sanatoase!
Daca stii ca practici acest lucru(sexul oral)trebuie sa aplici inaintea actului igiene intima personala, dar de acea secretie care ne spui tu ia si mergi de urgenta la ginecolog pentru a vedea ce este.
Exact, trebuie sa faci un control medical impreuna cu iubitul. La orice act sexual, igiena trebuie sa fie stricta.
Deci cu igiena sunt in regula! doar ca mi se parea ciudata acea secretie! luni am zburat la medic! mersi fetelor
Deci eu spun ca nu ai nimic draga rebeka...la ginecolog majoritatea medicilor, chiar daca te duci si pentru un simplu control iti spun ca ai nu stiu ce infectie si iti dau ovule sau mai stiu eu ce... daca ai si alte simptome s-ar schimba problema, insa, parerea mea, este ca acum nu ai nimic...in timpul actului sexual nu apare doar un singur tip de secretie...
Nu sunt pudica deloc dar intrebarea nu-si are locul aici, si zau oricine isi poate da seamna ca e nevoie de interventia unui doctor. Intreaba-ti mama!
Pai eu cred ca ai o infectzie... un fel de ciupercutze...pentru k si eu am patit asa...si am cautat pe net...si scria "daca ne curge un fel de lichid galbui...cu un miros oribil...si mai gros un pic...inseamna k avem un fel de ciupercutza...si trebuie sa ne spalam cu ceai de mushetzel sau alte ceaiuri care vindek fel si fel de rani..."ceva de genu` spunea acolo...si eu am patit asta si ma si ustura in timp ce faceam si am inceput sa ma spal cu ceai de musetzel km de 2-3 ori pe zi ar trebui...si chiar nu mai patzesc asta...:*... sper sa te faci bine
Dany_Daniel_1998 întreabă:
Andrei5001737 întreabă: