Eu n-am simtit nici o diferenta cand am facut 20 ani, deci nu vad dc ar conta acest lucru. Incearca sa fi mai sigura pe tine, poate pentru el nu conteaza cum arati, poate ca el s-a indragostit de tine pentru ceea ce esti tu ca om. Ai incredere in tine fato ce naiba....incercarea moarte n-are (si acu daca n-o fi el alesu' o sa fie altu). Batfa!
Nu e nimic rau daca el e mai mic.desi ai 20 de ani, sufletul poate este de o pustoaica de 15...ai grija de tine si de relatia ta.si sa nu renunti...
Cauta... un, niste site-uri unde sa-ti pui anunt, dar te descrii exact, spui k esti dezam si, logic, cauti pe cinece care sa te inteleaga, dar mai males sa te accepte asa cum esti! Eventual, pentru sporirea sanselor, "cere" tot unul mai plinut! Nu te arunca. fii mai ponderata, ca sa nu suferi, adica nu merge! O rel faina se cladeste in timp! Idem, atentie si la ceea ce vrei-exact!-adica o relat platonica, sau mai apropiata... si mai concreta="papabila" bilateral? Daca stii exact ce vrei, transmiti corect asta si e inteles corect mesajul tau, ai sanse mari! Succes! Psiho
Asta e strict parerea mea... E... minor... Este ilegal, oarecum sa ai o relatie sexuala cu un minor (nu ca ar fi cazul, dar se poate ajunge)... Cunoaste-te intai pe tine, iar mai apoi gandeste-te la cineva. Faptul ca ai 20 de ani si nu ai avut niciodata un prieten nu inseamna ca esti "defecta". Doar ca... vrei altceva decat ceea ce ai intalnit... Si... baietii ii gasesti mai usor afara, in oras, la sala, la scoala, etc... nu pe mess/hi5 sau altele... Incearca si asta!
Buna, parerea mea este sa faci ceea ce te indeamna sufletul, faptul ca are cu 5 ani mai putin ca tine nu conteaza, faptul ca tu nu ai reusit sa-ti gasesti un prieten pina acum nu este asa de important, pur si simplu ti-ai pierdut increderea in baieti. Fa ceea ce te indeamna sufletul sa faci,, oricum baieti mai sint dar tu sigur inca nu ai intalnit baiatul potrivit, desigur nu toti sint seriosi ca in mare parte vor un singur lucru, dar nu uita ca mai sint si baieti care au suflet si isi doresc sa fie fericiti.Bafta si ai grija de tine, in primul rand nu dispera, asculta-ti glasul inimii.
In primul rand... bine ai venit printre noi... iar la intrebarea ta eu pot sa zic ca nu merita... poate ca el tine la tine si tu la el insa este un copil inca... relatia voatra dupa parerea mea nu are nici un viitor... el are 15 ani inseamna ca e un pusti care acum incepe viata... o sa vrea din ce in ce mai multe... chestii normale care le faci la 15 ani... curiozitatea o sa il indemne la multe lucrusoare pe care nu le-a facut inca datorita varstei, apoi daca tu o sa ai o problema care trebuie inteleasa, trebuia sa te ajute nu cred ca un copil de 15 ani realizeaza gravitatea unor probleme, trebuie sa invete inca multe... poate daca el ar avea 20 si tu 25 ar fi altceva. in plus sa nu uitam ca legea pedepseste relatiile amoroase cu un minor, stii nu? dar sa trecem peste, chiar cred ca nu cred ca ar trebui sa intri intr-o relatie numai de dragul de a avea un iubit, nu ai pierdut inca nimic, nu e tarziu, poti sa gasesti un om care sa te pretuiasca si sa te iubeasca pentru ce esti tu... dar pentru asta trebuie sa ai incredere in tine si sa lasi lucrurile sa se intample si o sa vezi ca o sa gasesti pe cineva... e alegerea ta ce faci, eu iti doresc sa fi fericita...
Ma gandesc ca ar trebui sa mai astepti pana sa gasesti persoana potrivita, daca inca nu v-ati cunoscut fata in fata si ati discutat doar din spatele webkamului nu cred ca e o relatie care sa mearga, mai ales la diferenta de varsta, e ca si cum ar iesi cu profesoara lui si ai vazut destule cazuri cand nu au avut nici un final.Cred ca ar trebui sa te mai gandesti pentru ca deja baietii in general sunt mai inapoiati ca varsta cu 3 ani si cu inca 5 ani diferenta cred ca vei gandi ca ai corupt minori.
Deet ce diferenta 5 ani ...stai cu el ... daca e mai ii ce are. daca tu crezi ca merita sa stai cu el ...de c e nu o faci
Poate ti-e greu acum singura, dar gandeste-te cum te vei simti alaturi de prietenul tau de 15 ani in societate, cum il vei prezenta anturajului tau, cum se va incadra el acolo...
Nu vad de ce trebuie sa fi atat de disperata! nu trebuie sa gandesti : Am DEJA 20 de ani ci Am DOAR 20 de ani!
asa cum spune Tundenana, daca el ar fi avut macar 18-20 de ani... dar la 15 ani un baiat e doar un copil!
Pe de alta parte, voi va cunoasteti doar de pe Net? Daca nu v-ati intalnit inca fata in fata, nu prea vad de ce sa-ti faci planuri.
Puteti ramane prieteni de conversatie in continuare...
Mai ai rabdare...gaseste-ti alte preocupari...baieti normali gasesti rar pe internet! Ocupandu-ti timpul cu alte activitati, o sa-l gasesti pe THE ONE... poate la sala de fitness, poate in biblioteca, poate la un curs la facultate... oriunde.