Buna,eu din cate ai povestit consider ca i-ai permis cam multe,adica sa te ignore,sa te jigneasca, sa te ameninte ca te paraseste nu mi se pare normal si nu mi se pare o purtare corecta fata de o persoana care pretinzi ca o iubesti ca ma gandesc ca ea pretinde ca tine la tine din moment ce e cu tine, insa comportamentul ei da de gandit.
Poate nu te merita...totusi eu zis sa discuti cu ea serios si sa o faci sa inteleaga ca asa nu merge,nu e frumos ce face.
Eu una nu as suporta ca persoana caruia i-am oferit inima,m-am daruit trup si suflet sa isi bata joc. Oricat de mult ai iubi-o daca nu se schimba,mai bine las-o sa isi dea ea singura seama ca greseste fata de tine.
Si de acum inainte te sfatuiesc ca atunci cand te ameninta ca te paraseste,las-o sa o faca,probabil o spune numai le nervi sau nici nu te paraseste doar te ameninta ca sa te sperie; dar daca te mai ameninta spune-i sa nu are decat sa o faca; sau cand mai face asa,mai bine las-o tu pe ea sa vada cum e.
Nu meriti sa suferi si sa se poarte asa cu tine,spune-i sa se schimbe ca daca nu, nu mai continui relatia cu ea, sfatul meu.
Nu te respecta deloc,nu stie ce este munca si ce greu se fac banii.E o domina, si asa va ramane. Te va duce de rapa daca nu-si schimba comportamentul. Explica-i ca parul scurt e mult mai igienic, ca trebuie sa muncesti si daca nu te intelege.lasa-o balta! Acestea nu ar trebui sa constituie "probleme" intr-un cuplu in care totul e perfect, pentru ca trebuie sa-ti accepti partenerul asa cum e.
Vorbeste cu ea spune-i ca nu poti continua asa daca nu se schimba. din comportamentul ei imi vine sa cred ca nu te iubeste si doar tine la tine. fai cum crezi u mai bine actioneaza! bafta
Ia-ti talpasita, te-a incalicat si nu-i mai poti face nimic, in afara de asta este si foarte posesiva si nu va ve-ti intelege.Serveste-i un adio cu drum zdruncinat asa sa te si racoresti putin daca ai muschi in tine, daca nu indura fitele si toanele ei.