Ea stie ca tu o iubesti? I-ai impartasit sentimentele tale de iubire fata de ea? Ea a dansat si cu alti baieti, deci nu o poti acuza ca te-ar fi ""inselat"" cu altul ca ti-ar fi terfelit sentimentele tale mai ales ca afirmi ca are iubit.Este strict treaba ei ce a facut in cazul ca s-ar fi intamplat cele sugerate de tine.Te sfatuiesc sa-ti analizezi mai temeinic sentimentele tale, este spre binele tau
Probabil nimic, sa fim totusi seriosi. Sau poate au vrut sa testeze ce ar crede lumea. Si in plus si timpul e prea scurt.
Foarte incurajator pentru psihic. Oricum cred ca sunt in faza in care aproape am depasit situatia, mai mult de cat atat, simt putina ura si mila pentru ei.
Salut!
Nu,nu ti s-au parut exagerate crede-ma iti zic ceva ce nu ma vor cerde multi ce vor citi asta cand bei alcool intro limita cam pana esti ametit incepi sa vezi lumea cu adevarat sa musti din realitate...
In fine, cat despre fata care iti place iti dau un sfat lasa fetele care le vezi ca au tendinta de a "umbla" cu multi baieti chiar daca iti place de aceasta fata si te doare sa o dai la o parte cauta-ti o fata mai inocenta, cuminte se poate sa se fi intamplat ceva intre ei doi. unele fete din ziua de azi ma dezgusta...si eu am patit aproximativ acelasi lucru ca si tine parerea mea este sa uiti de ea.
Bafta!
Este inocenta sau asa pare si nu cred ca as gresi sustinand acest lucru tinand cont ca si eu sunt in aceeasi clasa cu ea, dar ma face sa ma simt bine cand vorbesc cu ea si devin gelos usor. Stiu, stiu ca nu am de ce si nici eu nu-mi explic dar asta e treaba, de moment.
Cat despre ameteala, iti dau dreptate, la fel si cu drogurile usoare sau depresia, daca stii cum sa le exploatezi poti scoate lucruri frumoase din ele.
Pare ea blanda dar din cate am vazut ca ai scris acolo ea are prieten si s-a luat de mana cu un coleg de clasa dubios putin si ziceai ca tipu avea 2 prezervative la el acum cateva zile poate doar poate s-a intamplat ceva. Oricum nu te lasa influentat foarte mult de ce scriem noi aici cand doresti sa ai o iubita si nu vrei o panarama trebuie sa tii cont de multe aspecte.
Crede-ma am fost tradat de o fata cat de rau se putea.
Bafta!
Frate, ce puteau face in 5-10 minute. Nu cerd ca s-a intamplat nimic de o anvergura asa mare, dar cel mai bine e sa te duci, sa o abordezi pe fata si sa-i spui ca o placi, caci acele 10 minute se vor transforma incurand intr-o noapte. Momentan stai calm. Si cu prezervativele...Nu trebuie sa-ti faci griji. Noi suntem dabea intr-a opta si baietii de la noi tot isi iau prezervetive doar sa se creada smechieri.
Nu e ca si cum as vrea sa fiu impreuna cu ea, dar am avut un soc inexplicabil, nu m-as fi asteptat la asa ceva din partea ei, dar in acelasi timp sunt constient ca nu e treaba mea.
Soc nu ai de ce sa ai. Asta se intampla in ziua de azi...
00Andreea008 întreabă: