Parerea mea e ca nu te merita si nu trebuie sa ii mai dat nici o sansa, pur si simplu profita de bunatatea ta.Nu te mai lasa convinsa atunci cand vine la usa ta indiferent de cum se manifesta.De ce iti place sa iti calce inima in picioare?
Decat sa fii calcata in picioare, mai bine lasa-l. Oricum roata se intoarce.Si tu nu mai fii asa credula, ca te vede asa si apoi face ce vrea din tine.Arata-i ca nu esti rezerva si batjocura cuiva. Pune piciorul in prag.Doar ai si tu demnitate.Asa sunt majoritatea baietilor, profitorii cand te vede ca esti buna cu ei si le permiti orice.Si mie mi s-a intamplat un astfel de caz.Pana mii s-a pus pata si acum nu ii mai permit la nimeni sa faca misto pe seama mea sau genul cum a facut cu tine. I-am zis ca nu mai are vorba cu mine, pentru felul cum se comporta. S-a tinut un timp, dar apoi a incetat.Si mai bine asa.Fii si tu demna de tine si sa stii ca ai ambitia sa treci peste sa nu mai fii dusa de nas de vreun baiat.Meriti mai mult.
Iar daca te cauta si insista cu adevarat si nu se lasa, pana nu iti demostreaza ca s-a schimbat, atunci ii dai o mica sansa. Dar sa iti demostreze prin fapte nu prin vorbe.Ca vorba asa cum ai spus-o asa s-a si dus
Fosta i-a rănit ego-ul de macho şi-a vrut să şi-l repare cucerindu-te pe tine, suferă încă după precedenta şi te-a folosit pe tine drept plasture? Ori nu ştie ce vrea? Sau s-a simţit sufocat de insistenţele tale? Greu de zis doar din ce-ai povestit.Ar fi trebuit poate să-i pui aceste întrebări, civilizat, fără reproşuri ca să vezi dacă are vreo explicaţie pentru comportamentul lui. Dar nu-i timpul trecut, lasă-l în pace să-şi pună gândurile în ordine, dacă te mai caută poţi purta această discuţie, dacă nu, asta e, n-a fost să fie. În nici un caz nu-l asalta cu mesaje, telefoane, întâlniri "întâmplătoare".
Eu iti pot spune ceva din punct de vedere zodiacal:acolo unde inteapa scorpionul, greu se mai inchide rana. zic din proprie experienta. dar si din zicalele zodiacului.si da de obicei atunci cand un scorpion este refuzat. incepe a face el primul pas...acum depinde si de personalitatea fiecaruia. unii sunt foarte indiferenti parca stai de vorba cu o stanca.altii foarte vorbareti(asa ca mine :d).
Nu merita! Chiar daca vine inapoi la tine, chiar daca te implora, lasa-l in pace! nu merita sa suferi pentru el...si eu sunt aproape in aceeasi situatie, dar cu timpul l-am uitat.succes si ai grija de tine!:*:*:*
RRSecularHumanist întreabă: