O sa gasesti pe cineva mai bun numai plange numai suferi asa a vrut Dumnezeu si daca ti-a dat sa traiesti asta e pentru ca ca stie ca tuh poti sa mergi mai departe si sa iti cauti fericirea.
Gandeste-te ca putea gii mult mai rau
Te-ai gandit cum ar fi daca el ar fi in alta tara sau daca ar murii sau si mai rau daca nu ar mai vb cu tine niciodata!
Niki e inca acolo... oarecum langa tine Multzumeste-i lui Dumnezeu pentru asta pentru ca, cum spuneam : Putea fii mult mai rau!
Nu am inteles mai nimci din povestea ta, dar printre randuri ti se descrie suferinta. Te inteleg, nu am trecut prin asta si nici nu voi trece in viitorul apropiat! Cel mai bine e sa fii tu insuti, sa nu te schimbi indiferent daca ar fi pentru. el sau altcineva. Poarta o discutie cu el, si numai fii atat de indiferent, lasati`va sentimentele sa va conduca, si ascultati inima, scumpo. In viitor iti vei da seama ca ai facut un bine lasandu`ti inima sa vorbeasca. :*
Nu cred ca trebuie sa ramii doar la acest baiet.baietii sint.
fii sigura ca daca nu tea pretuit pin acu nu te va mai pretui nici ma incolo.nu fa lucruri pe care ai sa le regreti.incearca altceva nou!