| andra_7244 a întrebat:

Buna dragi mei! Am lipsit mult timp. Dar acum am nevoie de voi.Sa incep! Sunt impreuna de 3 saptamani cu un baiat.Ne iubim foarte mult.Nu aceasta este problema.Vara trecuta am cunoscut un alt baiat, imi placea enorm de mult de el. de cand a inceput scoala am auzit ca ma place si vrea sa fim impreuna si de atunci se tine dupa mine.Acum intrebarea mea este.pe care sa aleg? stiind ca ii iubesc pe amandoi la fel de mult.ma simt foarte vinovata pentru ca nu ma pot sa ma hotarasc.va rog sa imi dati un sfat. FUNDA+VOT! Help!

Răspuns Câştigător
| Cosmiinna a răspuns:

Păi dacă îi iubeşti la fel de mult, tu nu crezi că ar fi aiurea să îl păraseşti pe cel cu care eşti acum şi îl iubeşti pentru celălalt? e simplu, cel din vară nu te-a vrut atunci. acum e next laughing să îşi dea seama ce a pierdut happy oricum regretele vin mereu prea târziu.

6 răspunsuri:
| Paula007 a răspuns:

Pai, daca nu "te poti sa te hotarasti" cum sustii tu, e clar.
cu unul esti impreuna si iti place de el.stii cum saruta, cum se poarta, deja il cunosti cat de cat si inca iti place.

celalalt, nu stii cum e intr o relatie, nu stii cum saruta, cum reactioneaza, cum ii place sa piarda timpul la o intalnire.dar iti place.
hm, pe cine sa alegi tu? laughing)

| zuzu a răspuns:

Cum poti tu sa iubesti in 3 saptamani? Lumineaza.ma si pe nime.laughing

| andra_7244 explică (pentru zuzu):

Draga zuzu poti iubi si in 2 zilehappy

| zuzu a răspuns (pentru andra_7244):

Imposibil happy. Poate doar o mare atractie happy Dar de iubire nu se poate pune problemahappy. De ce? Pentru ca pentru a iubii ai nevoie de o relatie stabila si de durata. eventual de la 5...6 luni incolo. Pana atunci. e doar atrctie happy

| Lisadream a răspuns:

Daca va iubeati f mult nu mai aveai ochi pentru altu'. Te minti singura. Undeva e o greseala. Mai gandeste-te.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Welcome back!
Ia o pauza, afundate in singuratate, nu mai vorbi cu ei si mediteaza asupra deciziei cele mai bune.
In orice caz tu ai un prieten acum si se presupune si susti ca il iubesti, ar fi aiurea sa ii dai papucii pentru altu nu crezi? Adica tie ti-ar placea sa fi pusa intr-o astfel de situatie? In plus gandeste-te si la el, la sentimentele lui.