Linisteste-te! Stiu perfect cum este dar trebuie sa fi tare si sa treci peste! Care este motivul despartirii?
O zis ca nu e vina mea ci a lui, ca nu ma mai iubeste
Pff. nasol, insa nu ai ce face. Stii cum se spune, dragoste cu forta nu se poate, asa ca ar trebui sa incerci sa treci peste, desi e foarte greu stiu asta din propria experienta.
Nu trebuie sa fi , probabil nu te-a meritat si iti este rezervat cineva mult mai bun care sa stie sa te pretuiasca pentru ceea ce esti.
Incearca sa iti gasesti o alta activitate, iesi cu fetele, distreaza-te, inceraca sa razi, sa glumesti, asculta muzica (nu trista si in niciun caz manele, te vor indispune).
Stai linistita ca va aparea altcineva pe care poate il vei iubi mult mai mult si atuncicand te vei gandi la el, adica la fostul, va fi doar o amintire si atat
O sa-ti treaca. daca nu incerci sa iti gasesti o ocupatie care sa nu-ti dea voie sa te vaieti, iti vei plange de mila zi si noapte vreo 2-3 luni, dupa care o sa incepi sa-ti revii si incet-incet te vei pune pe picioare. Daca ai putina vointa si vrei sa faci ceva bun in loc sa-ti plangi de mila, poti sa treci mai usor peste asta
Incearca sa nu te mai gandesti la el, cautati ocupatii, gaseste pe cineva dragut si refeti viata
Nu-ti ramane decat sa te descarci plangand. Se pare ca nu ai inteles ca o relatie are si un sfarsit.
Da ma doare, ma doare foarte tare pentru ca am tinut la el!
Viata-i facuta din iubire si durere.
Nu e asa de usor precum cred toti!
Nu te mai gandi la asta si fii indiferenta fata de el.Asa o sa se intoarca la tine, sper.
Stai linistita, nu e capat de tara ca te-ai despartit de prietenul tau. Asta e, unii oameni vin si pleaca. Totul face parte din cursul normal al vietii. Daca vrei sa discuti cu cineva, imi poti lasa id-ul tau. Daca nu, mult succes si nu mai fi trista>
Rusoicutza_pisicutza_sweet
Am trecut si eu prin asta, am avut momente in care imi dore-am sa mor, dar am incercat usor, usor sa uit iesind zilnic afara, deoarece daca stateam in casa ma gandeam numai acolo si era imposibil sa uit, am iesit cu multi alti baieti doar pentru a trece ziua fara sa imi amintesc de el... si dupa 4 luni, am inceput sa il urasc cand am realizat cat rau mi-a facut, tot ceea ce conteaza este sa vrei si tu sa il uiti si sa iti iei gandul de la el facand diferite activitati.
Sincer, nu ar trebui sa suferi atat din cauza unui baiat pentru ca exista o gramada pe pamant, si daca nu a fost sa fie cu acel baiat, sigur va fi cu altcineva. Stai linistita ca intr-o zi iti vei gasi perechea si totul va fi bine, vei avea o familie fericita si un sot care te va iubii. Poate ca nu acum e momentul sa fii fericita, dar vei fi. Si haide nu mai fi trista, totul o sa treaca si intr-o zi iti vei aminti de aceasta zi si vei rade cu prietenii Oke? Haide, ZAMBESTE! :*