Fostul tau prieten e cam nehotarat nu prea stie ce vrea de la tine.
Daca tu simti ca il placi mai mult pe tipul din excurstie decat pe fostul tau prt eu as zice sa ramai cu el. La urma urmei banuiesc ca nu ai vrea sa stai cu cineva din mila nu? Gandeste-te ca s-ar simti si el prost si tu.
Cam atat
succes si ai grija ce faci
Sunt în asentimentul utilizatorului gigiro.
Tu însăţi nu ştii ce vrei şi nu dai dovadă de seriozitate dar vrei de la alţii acest lucru.
Schimbările (atât în bine cât şi în rău) încep cu tine!
Numai bine!
Dar tu esti serioasa? Ne ceri noua, si tu nu stii ce vrei. Tu nu poti avea mustrari de constiinta! Nu stii ce vrei de fapt, esti cu fundul in doua luntre. Te joci cu dragostea, si odata, se vor intoarce toate impotriva ta.
Ramai pe care il iubesti cu adevarat, si sti mai intai sa iti pese de tine nu de alti! Daca te-ai uita cum ar fi bine lui, atunci tu ai fi nefericita si trista! Asa ar fi bine?! Nu cred. Sper ca te-am ajutat!
Bafta si Craciun Fericit!
Pai o solutie nu e sa il pui sa iti suga tocul si tu sa ti-o tragi cu altu. baietii sunt mai prosti de fel, de aia l-ai si inselat. uita de el si nu-ti mai imagina povesti in 3 ca nu merge. ii pierzi pe amandoi. nu e vorba de eliberare, ramai cu asta de care esti indragostita, nu intra din nou in aceeasi relatie din mila.
Stiu cum e! am patit-o pe propia piele! nu te mai impaca cu fostul! pararea mea asta e sa nu te mai impaci cu el...deoarece nu vezi are 2 fete? odata zice ceva dupa aia altceva si din nou altceva...in fine eu nu-i cunosc personal dar eu ti-am zis ce am facut si eu!
Bafta!
Si ai grija de tine!