Asta poate fi tot o urmare a traumei suferite... Cred că amica ta mai are nevoie de terapie, inclusiv asupra acestui „episod".
Și trebuie să învețe că orice act are consecințe, iar deciziile „definitive" NU trebuiesc luate sub imperiul unor emoții puternice.
Acum, trebuie să-și asume eroarea de a fi rupt intempestiv relația și să lase omul în pace, să-și vadă de viața lui. Iar ea să priceapă că nici măcar ea nu e pe de-a-ntregul vinovată de toată povestea asta.
Cu timpul, va trece. Iar terapia o va ajuta mult.
Ea este cea care practic l-a eliminate pe baiat din viata ei. Ar fi trebuit sa ii spuna ce s-a intamplat si sa il lase pe el sa decida ce vrea sa faca.
Pune-te in locul lui: ai o iubita care intr-o buna zi dispare fara urma din viata ta. Ce ai crede decat ca doreste sa fie lasata in pace si ca vrea sa nu te mai vada?
Orice solutie care il implica pe el va provoca suferinta si prietenei tale, si lui, si prietenei lui. Ar fi mai bine sa lasati lucrurile asa cum s-au intamplat.
Din pacate ea trebuie sa treaca singura peste aceasta despartire si sa gaseasca puterea interioara de a-si reface viata cu alt baiat.
Daca se baga in viata lui ori ea ori prietena lui actuala vor suferi ceea ce nu e bine.
Trebuia sa aiba incredere in el si sa ii spuna tot ce s-a intamplat de atunci. Ar fi inteles...
Probabil daca i-ar zice acum adevarul ar spune exact ce am zis eu mai sus.
Ar trebui sa o incurajez sa treaca mai departe.
In plus daca baiatul ii simtea lipsa nu o cauta?
Sa isi continue terapia si sa inteleaga ca el si-a gasit alta persoana. imi pare rau d eprietena ta dar asta e lumea rea si crudaa imi pare rau... sincer imi pare rau pe fetele care patesc asa ceva
Mihai123211 întreabă: