Asa speciala esti de ai atatia admiratori?
Parerea mea este sa le spui prostovanilor sa-si caute agrement in alta parte. Sau sa se combine intre ei. Atunci ar fi toata lumea fericita.
Nu stiu cat de speciala sunt eu. nu ma consider extraordinara. dar na! Faza cu combinatul intre ei e maxima
Esti intr-o relatie de 3 ani, foarte frumos, vezi-ti de ea. Fii egoista! Nu ii mai baga in seama, ala face pe victima doar pentru ca si tu ii dai atentie, daca nu il mai bagi in seama, iti vezi de viata, atunci o sa fie disperat la inceput, si apoi incet incet o sa te lase in pace. Daca nu merge ii zici maica-si sa il duca la psiholog. Si cu al doilea, nici amic sa nu il ai, ce prieten e asta, care zice ca o sa te cucereasca si pe tine? Nu mai vorbi nici cu el. O seara faina!
Ai reusit sa devii pericolul public numarul unu? Lasa-ti admiratorii de care nu esti interesata sa fiarba in suc propriu, eventual indruma-i catre un medic.
Idem.Aceasi problema si la mine.La fel imi zice si mie:ca sunt viata lui, ca nu mai poate fara mine, ca nu poate raspira fara mine bla bla bla prost.Simplu...nu il bag, in seama, nu ii raspund la mesaje, nu vorbesc cu el.Incearca si tu. Daca il ignori si va vedea ca tie nu iti pasa de el atunci te va lasa in pace.Bafta.
Ai omis sa ne spui ca esti genul de fata care se da la toti pentru "a avea din ce alege". N-ai pentru ce. Spor!
Te-ai bagat si tu in seama cum se baga si musca in lapte
Presupun ca esti draguta de ai aceste probleme. Se stie ca este plina lumea de nebuni obsedati. Nu te uita in gura lor si nu incerca sa faci ceva ca-ci vei ramine tu la final cea rea. Deja am experimentata aceasta si cu sufletul meu bun in a incerca sa nu ramana nimeni rau, am ramas eu de nimic ( sunt baiat am patit-o cu fete). Nu te teme ca nu moare nimeni, ei iti stiu de bunatatea ta de asta profita sa te ameninte in felul asta. Fii cu cine doresti tu, nu ii alege doar din mila. Bafta.
Buna seara! Dupa cum a mai zis cineva aici, trebuie sa spui ce gandesti. Celui mai obsedat poti sa ii zici ca te raneste foarte tare prin afirmatiile lui si ca nu doresti sa ii se intample ceva grav, dar trebuie sa inteleaga ca lumea nu se opreste numai la tine(fara suparare)si ca sunt poate fete care il plac(Sigur zice ca el te place numai pe tine). Dar de ce sa isi piarda timpul cu ceva care nu va exista cand poate sa gaseasca una potrivita(nebuna) pentru el.Si celui de-al 2-lea, esti o foarte buna prietena cu el si nu vrei sa strici aceasta relatie buna, de durata chiar daca este numai o prietenie. Nu stiu... Oricum, bafta! Seara buna!
Multumesc :* O sa incerc sfaturile tale!
Stii...cred ca cel mai bine si cel mai potrivit ar fi sa ii inviti pe amandoi baietii la un suc, la o cofetarie etc...Primul ar trebui sa fie cel disperat.Fa-ti curaj, intalneste-te cu el si spune-i sentimentele tale, zi ca ai deja un iubit si ca nu trebuie sa te urmareasca si sa devina chiar asa obsedat incat sa ajunga la sinucidere.Cam asta ar fi tactica si la celalalt prieten al tau care zice ca de curand s-a indragostit de tine. Zile-o direct! Doar nu trebuie sa nu mai pui capul pe perna deoarece zi de zi, ora de ora, minut de minut te gandesti ca unu se sinucide din cauza da.Bafta! Sper ca te-am ajutat!
Multumesc! O sa incerc sfaturile tale