| ionuttemeri a întrebat:

dragi prieteni haideti sa va explic cum sta treaba cu relatile la distanta....eu am o asa zisa relatie virtuala de jumate de an si de la mare distanta adica de la republica moldova mai exact chisinau si ne vedem si vorbim doar pe skype si tocmai de aia vam mai intrebat si de pasaport si in cele din urma m-am convins ca nu trebuie si dupa cum ziceam sunt atat de confuz ea imi zice ca ma iubeste si chiar ma face sa o cred ca e asa de convingatoare si era vorba sa vina la mine de 2 ori si nu a venit m-a mintit o data a zis ca nu o lasa maicasa si a doua oara a zis ca nu o lasa ea pe masa si acum imi zice sa merg eu dupa ea la ea sa o iau ca nu ii mai pasa ce zice masa are 18 ani serios eu nu stiu ce sa cred voi ce ziceti?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Pierdere de timp mai mult n-am ce spune, un om sanatos la cap nu ar intra in relati la distanta

3 răspunsuri:
| Ioannaaaaaaaaaa a răspuns:

Nu are cum sa te iubeasca.Intalneste-te cu ea macar odata si vezi cum este, vezi cum se comporta. daca te refuza si acum e clar happy

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Fratele meu moldova NU face parte din UE, in moldova fara pasaport nu ai ce cauta, frate esti la varsta la care trebuie sa strabati cat mai multe cearsafuri nu sa stai dupa una care doar se joaca cu tine ai grija cu moldovencele astea vor cetatenie romaneasca

| FABULOSUL6000 a răspuns:

Iti trebuie pasaport si ei de asemenea! Rep moldova nu face parte din ue si se intra/iese doar cu pasaportul.