| LILLYYY a întrebat:

Buna dragi prieteni sunt intro mare problema...voi incepe cu faptul ca am 18 ani si sunt intro relatie cu un baiat la fel 18 ani. Avem impreuna aproape 2 luni locuieste in acelasi bloc cu mine, eu la etajul 8 el fiind la 7.Parintii mei au aflat si ma impun sa il aduc in casa sa le fac cunostinta.In caz ca nu voi face cum spun ei se vor duce la el, mama vitrega tot striga intruna imi va face viata iad...si va face tot posibilul pentru a ma certa cu el.Nu mai pot de tot acest rau.Eu nu cred ca e corect, nici doua luni implinite nu sunt si deja acasa sa il aduc...nu vreau dar nici sigura la 100% nu sunt ca asta imi e viitoru.Cum credeti cum ar trebui sa procedez nu mai pot de atata cearta.Iar chiar ieri seara mi-a spus taticu ca nu imi va mai permite sa ies din casa...

3 răspunsuri:
| Kaℓi a răspuns:

Ce mare lucru e? mai urca omul un etaj, se prezinta frumos si gata tragedia.

Dar, ce ai patit? m-am uitat la intrebarile/raspunsurile tale din urma, scriai aproape inteligibil...

| Superdumnezeuomniscient a răspuns:

Doar adu.l in casa, serviti ceva, doar nu se lasa cu nunta laughing vor si parintii sa il auda cum vbwinking

| DarkCrina a răspuns:

Sa stii ca nu e mare lucru daca il aduci acasa. Pe bune. Ca nu vine sa te ceara. Adu.l si scapi dr ai tai si poate asa, daca il plac o sa te lase sa iesi mai mult cu el. Vorbeste cu el si spune.i ce se intampla cu ai tai acasa. Bafta