| Vio199 a întrebat:

Buna dragi TPU o sa sune putin ciudat dar eu am avut un pr de 8 luni lui ii era frica sa nu ma desp eu de el dar cum a trecut pe a 9a s-a dus in oras si a dat ca lupu`ntre oi o dat de fete si deja si`o si gasit una iar cu mine o fost distant de abia am aflat asta...tot eu m`am desp de el si m`a facut sa plang foarte mult iar acum vreau sa ma razbun. Vreau sa ii fac ceva vraja, farmec...sa ma iubeasca din nou si eu sa il las cu ochii in soare sa planga asa cum am plans eu dupa el.Va rog sa ma ajutati cu ceva vraji sau farmece imi asum raspunderea dar, apropo eu nu ma vad cu el si nici nu vorbesc cu el la telefon nujiu ceva vraji de la departare. FUNDA.

Răspuns Câştigător
| ladyMillion a răspuns:

Saluthappyiubita lasa vrajile si farmecele ca nu te ajuta la nimic:O:Osa nu-ti doresti asa ceva ca vei ajunge sa regreti.Intr-adevar exista farmece care se pot face,dar Dumnezeu uraste acest lucru,este un pacat foarte mare sa vrajesti pe cineva,iar dupa aceea iti nenorocesti toata viatahappyasculta-ma pe mine mai bine! Faptul ca baiatul acesta prost te-a lasat pentru alta,iti dovedeste cat de fraier a fost,si ca nu te-a meritat; din cate am citit mai susimi dau seama ca prietenul asta al tau e cam slab de caracter(daca-i era frica sa nu te desparti de el,daca asa ii va face si noii sale prietene fi sigura ca nu va tine mult relatia lor)mai intai fi sigura ca chiar si-a gasit o alta prietena,nu trage concluzii gresite fara dovezi,apoi daca stii suta la suta ca si-a gasit alta,si vrei neaparat sa te razbuni pe el,poti face altfelbatting eyelashessi te poate ajuta o prietena,dar o prietena foarte buna de-a ta,pe care el sa nu o stie(ei pot vorbi pe mess,fata ii va zice ca-l place chestii chestii,se cupleaza si dupa aia ea ii va da papucii... floare la ureche,sau daca nu vrea sa se cupleze cu ea,pot stabili macar sa se intalneasca asa ca sa se cunoasca, iar fata sa-l lase cu ochii in soare, si sa nu mearga la intalniretonguemult mai bine decat vraji si chestii crede-ma
sper ca te-am ajutattongue

3 răspunsuri:
| ExoShayl a răspuns:

Doamne ce greu e chiar nu ai auzit de google?

| Allrc24 a răspuns:

Sa nu cumva sa faci prostia sa faci vraji sau sa mergi la vrajitoare. vrajile sunt niste gunoaie exista intr-adevar dar sa faci vraji este un pacat mare de tot, necinstire adusa Domnului, inlocuiesti puterea Sfantului Duh cu vrajile, care sunt create de satanisti pentru a insela omul.sa nu faci asta.cu timpul il vei uita.un baiat care face asta nu te merita oricum. daca promiti ceva cuiva pai atunci te tii de promisiune.iti vei gasi un baiat care te merita cu adevarathappy funda?

| anka89 a răspuns:

Numai ceva de genul asta nu am mai vazut pe aici! acum avem tot soiul de intrebarilaughing