Femeile sunt simple. Cel putin asa vad eu lucrurile
Vezi-ti de viata si lasa iubirea pentru telenovele, bucura-te de viata si incearca sa vezi partea buna in orice situatie "nasoala"
Frate, viata este viata, gandeste-te ca sunt peste 2 femei care te plac dar nu isi exprima sentimentele. Andreeei, cand iti traiesti viata inseamna sa ai multe femei si sa le schimbi ca pe soseste!
Fata este putin confuza si te face si pe tine sa fii la fel Daca iti doresti o relatie cu o tipa care nu stie ce vrea, ea e aleasa. Dar vei iesi dezorientat din ea, nu vei sti in ce directie sa o apuci. Lasa-o pe ea, nu iti mai irosi timpul(timpul inseamna bani si e criza, facand o paralela). Cauta o alta fata/femeie.:
Stiti ce? Aveti foarte mare dreptate si v-a multumesc pentru raspunsurile voastre si pentru faptul ca a-ti avut rabdare sa cititi tot "romanul"scris de mine! Fete mai sunt, sunt om(deci o fiinta adaptabila) si pot sa trec peste orice, v-a multumesc din suflet!
Mai bine nu o mai baga in seama deloc! Astepta sa vezi ce se intampla, daca are interes te cauta ea. Vei parea obsedat sau stiu eu ce...
Azi nu i-am mai trimis sms, mi-am cumparat baterie noua la telefon si fiin nevoit sa o formatez l-am inchis, si desi in ultimele 4 zile eu i-am trimis sms si nu mi-a raspuns, acum mi-a dat mesaj pe mess:"noapte buna, scuze ca nu ti-am raspuns la sms-uri". eu acum i-am trimis un simplu "nu-i nimic". si c-am atat!
Mutubal întreabă: