Vechiul mit de "cea mai bună prietenă" între fete.
O femeie cu capul pe umeri şi matură şi toţi bărbaţii îţi vor spune că nu există prietenie între două femei!
Iar aici ai deja dovada că te va trăda fără scrupule!
Ce-i al tău NU e pus deoparte ci trebuie să te stresezi puţin!
Are dreptate si lore23 si si diana, dar imi este foarte greu si de asta va dau dreptate! A sa ascult sfaturile voastre!
MULTUMESC! >
Deci baiatul chiar te place, l-ai zapacit)Insa, o Prietenie tine mai mult decat o relatie! sunteti colegi si asta o sa fie si mai greu Daca renunti la ea, nu te va ierta si o sa-ti para rau.si eu am trecut prin asta si am invatat din greseli
In viata intalnesti multi baieti, care mai de care, mai buni mai prostuti mai frumosi mai uratei, dar prietene bune si de incredere nu prea! Daca iti asculti inima risti sa pierzi o prietena foarte buna mai degraba o sora (presupun), iar daca o sa actionezi cu mintea o sa il pierzi pe el... dar doar pe el nu si pe cei care o sa mai vina si o sa poti alege impreuna cu prietena ta pe cel mai frumusel!
Ce sa crezi, ce sa faci, pai, in primul rand nu-i da atentie prietenei tale. daca si ea considera ca erati cele mai bune, iti propunea acelasi lucru, sa nu va certati pentru baiat. ce este mai presus? prietena ta sau sentimentele tale? de ce sa il iubesti din tot sufletu si dupa sa suferi? ea nu va renunta la el, asa ca lupta, vei reusi. treci peste momente emotionale puternice poate, iar orice prietena BUNA ar intelege asta si s-ar 'sacrifica' pentru tine. sau nu? vorbeste cu ea, DAR doar daca esti sigura ca si el tine la tine momentan. nu doar pentru ca ti-a zambit trebuie sa ai incredere in el si sa-l alegi pe el in locul prietenei. te-ai bucura mai mult daca ati ramane prietene, ea probabil reusind sa atraga toata atentia lui asupra ei, poate chiar ajungand sa se iubeasca, sau pierzand-o pe ea, probabil pentru putin timp, avandu-l pe el, iubindu-va?! e alegerea ta, raspunsul tau, tu trebuie sa stii ce e mai bine pentru tine. Probabil acum vor venii alti peste mine spunand contrariul, dar eu raman la ce am spus. Funda?
Daca iti este prietena adevarata va intelege ca voi va placeti si ca asta e. Cred ca ar trebui sa va apropiati mai mult u si baiatul.
papa:*