In 2 luni de cand v-ati cunoscut v-ati facut planuri mari, nu gluma, cel putin din partea ta.Doua luni nu este deloc un timp indelungat in care poti ajunge sa cunosti cu adevarat pe cineva, sincera sa fiu la unii se intampla sa nu isi cunoasca persoana iubita nici dupa o viata, in orice caz sa revenim.Ideea este ca tu esti prea insistent si se pare ca deja ti-a gasit punctul slab si profita de asta,scuza-ma ca iti zic dar ea se joaca cu tine, nu te ia in serios deloc si cum am mai specificat ti-a gasit punctul slab dar ea nu tine deloc la tine, si apropo daca nu isi dorea copii trebuia sa va fi protejat, sunt acum destule metode contraceptive, numai prin chestia asta iti poti da seama ca nu isi doreste o familie cu tine.Deschide-ti bine ochii, incearca sa fii si tu mai rezervat, nu mai crede si tu tot ce iti spune si ai mai spus ca iti e frica ce sa ii mai spui, in cazul asta nu ii mai spune nimic, ignor-o si daca te iubeste desii nu cred isi va cere scuze pentru comportamentul ei si se va schimba dar cum am mai spus nu cred.Ca deznodamant iti recomand sa fii atent mai bine data viitoare la persoanele din jurul tau si sa o termini cu actuala ca poate iti gasesti pe altcineva care sa te aprecieze la adevarata ta valoare.Mult succes!
îți mulțumesc frumos pentru sfat!
Aia nu e o tipa serioasa, cand ai vazut-o cu bautura si schimbul de indivizi trebuia sa stii ce e in viata ei. O fi ramas cu traume din trecut si vrea sa se razbune pe barbati, e normal dar nu sa-i accepti bazaconiile inutile. Trebe sa o lasi si cauta una prin rude daca cunosc mai linistita cu recomandari asa nu ar strica.
O vorba isteata din batrani spune ceva interesant:
''Nu faci din cocos gaina si nici din curba gospodina''
Slabe șanse sa faci om din parașuta, indiferent cat o iubești tot nu o sa ii fie de ajuns o sa caute mereu pe altul
Nu fii prost, las-o si cauta una seriosa
"de ce da cu picioru in mine daca am avut mereu grija de ea"
Pentru ca ea si-a jucat bine rolul de victima, tu ai pus botul, i-ai dat mai multa atentie decat merita si mai multa intelegere totodata.
Ea s-a invatat cu narav cum s-ar zice, si e obisnuita sa-i faci mereu pe plac.
Cand ii zici ceva ce nu ii convine, incepe iar sa se victimizeze sa se planga sa faca scandal, ca nu tii la ea ca prostii de genul.
Îți mulțumesc pentru timpul acordat!
Dubioasă ființă, dubioasă poveste, sigur are pe cineva acolo sau o fi la produs, eu zic sa te detașezi, asta nu-i genul de fata cu care să-ți faci un viitor.
Îți multumesc pentru răspuns!