| Piㄨㄨy a întrebat:

Buna dragi utilizatori >TPU!big grin

Răspuns Câştigător
| Namastee a răspuns:

Compatibilitati zodii:
Fecioara - Balanta

Fecioara si Balanta, Pamânt si Aer?

Daca te-ai îndragostit de o Balanta, înseamna ca esti dispusa, ca Fecioara ce te afli, sa faci eforturi serioase ca sa te distrezi ceva mai mult, sa lasi seriozitatea la o parte si sa iesi în lume. Nici ca puteti fi mai diferiti unul de altul... În timp ce Balanta gaseste mereu vreo scurtatura prin labirintul muncii, Fecioara îsi ia foarte în serios serviciul, uneori cam prea în serios. Sigur, din punctul de vedere al unei Fecioare cumpatate, asta e superficialitate curata : Balantei îi place sa cheltuiasca, sa mearga pe la petreceri (sau, oricum, sa fie printre oameni) si sa fie mereu în centrul atentiei. Fecioara începe sa critice, iar Balanta se simte ranita. Apoi, Fecioara încearca sa domine si sa schimbe natura Balantei, care i se pare cam prea zvapaiata. Si Balanta se supara. Tu esti un nativ rezervat, practic, cu picioarele pe Pamânt, iar Balanta o sa vada în chestia asta un afront la persoana!

Fecioara, pe de alta parte, este foarte ordonata. Chiar si când pe birou sau în casa bântuie o aparenta dezordine, o Fecioara stie exact unde se afla fiecare lucru. E lumea sa. Acum, sa ne imaginam o Balanta care intra în scena... Se îmbraca perfect când iese din casa : eleganta si stil. Este de un romantism fermecator. Pentru ca Balanta se pricepe de minune sa initieze actiuni, dar nu si sa le duca mai departe. Într-o relatie de lunga durata, dezordinea este cuvântul de ordine pentru o Balanta. Nu toate Balantele sunt asa de dezordonate, dar prea adesea li se pare mai important ceea ce fac în afara casei, decât ce se întâmpla înauntru. Dezordinea în care traieste Balanta, chiar si pe plan emotional uneori, poate pune orice Fecioara pe fuga.

6 răspunsuri:
| maradi3 a răspuns:

De ce ai impresia ca inima ta tine cont de zodii? Daca te indragostesti cu adevarat de cineva, ai impresia ca inima filtreaza iubirea dintre voi?

| Dennys1521 a răspuns:

Sa stii ca este o compatibilitate buna
iti spun din propie experienta
aveti aceleasi hobiuri
va place sa faceti acelasi lucruri
va completati unul pe altu'
dar acum nu stiulaughingeu ti-am zis din propie experientahappy

| devilll a răspuns:

Agata o ceapa in gat si daca rezista in timp va rezista si relatiahappy
acum serios, de ce va faceti viata in felul asta?[la zodii ma refer]

| Nymphetamine a răspuns:

Nu cred ca are importanta zodiacul in relatia voastra daca tineti unul la altul. happy

| Nymphetamine a răspuns:

Vaai... te-am jignit?
Asta inseamna ca nu tii la el, esti cu el de fatada ca vai va potriviti la zodii! Penibil. happy Noi am fost in stare sa dam raspunsuri, dar tu nu esti capanila sa le intelegi.

Bafta!

| Piㄨㄨy explică:

Catre utilizatorii care nu sunt in stare sa dea un raspuns calumea.un sfat prietenesc:tineti`va draq gura!

Întrebări similare