Deocamdata mergeti pe unde vrea el[patinoar, film, etc] si daca el vrea mai mult atunci o sa stii
Mergeti la patinor. Stiu ca acolo este mereu muzica. Vorbeste cu cei de acolo si fa-i o dedicatie
Daca il inciti inainte de examen nu va fi ca si un copil mic sa faca ceea ce ii ceri tu spre a ajunge la castig, ci mintea lui va fi la tine, si la cum o sa-si primeasa rasplata, deci nu va da roade.Eu zic, ca este un cadou minunat ceea ce vrei tu sa-i faci, mai ales daca intr-adevar va iubiti precum spui. Daca vrei mai multe sfaturi... spune-mi si-ti dau id-ul meu.
Mult noroc, si Sarbatori Fericite!
Uite asta da surpriza, p.s felictiari prietenului tau. SUntem nascuti in aceiasi zi!
Buna! Sfatul meu e sa ii cumperi un cadou dragut, eventual un tort pe acre sa-i scrii : "La multi ani, numele lui)! Te iubesc!" si parfumul lui preferat sau un ceas frumos ori o bratara de argint etc, sa mergeti la film, al patinoar etc de ziua lui si dupa acele examene, sa aveti prima voastra noapte impreuna, ca recompnesa, intr-un fel, si pentru rezultatele sale excelente la examene. Arata-i in toata aceasta perioada ce mult titi la el, saruta-l, imbratiseaza-l tandru, mentine aprinsa flacara pasiunii, arata-i ca il sustii si il incurajezi la examenel pe care le are de dat si totul va fi bine. La multi ani fericiti prietenului tau si sa va iubiti mult de tot!