| alynutzabrunetyka16 a întrebat:

Buna dragii mei,As avea o intrebare, Dar nu stiu cum sa ma exprim.O prietena de-a mea a fost inseala de fostul ei iubit, si a durut-o chestia asta destul de tare, Acuma de vreo 3 zile., a cunoscut alt baiat e cu el.Bne ca ei se stiu de vreo 2 luni.Si el i-a zis ca o iubeste si ca tine la ea, Dar fata nu-l crede.din cauza ca nu mai are incredere. Baiatul are 22 de ani, iar fata 17..Aseara i-a zis la telefon ca o iubeste,ca tine la ea, iar ea i-a zis ca nu il crede,ca o minte si sa lase vrajeala,iar el atunci sa suparata atat de tare incat a zis ca cica se omoara. mi se pare ceva comic,pentru ca nu ar avea cum sa o faca, Aici am vrut sa ajung, Treaba asta cu omoratul.Se poate spune si ca sa tii o persoana langa tine, Dar, exista cazuri in care e vb de psihic.Voi ce parere aveti? Dau fundita

Răspuns Câştigător
| vitaminastefan a răspuns:

Fata ar trebui sa aiba o discutie serioasa cu tipul respectiv, in care sa-i spuna dezamagirea ei. Iar daca acesta spera la increderea ei, trebuie sa o "castige" in timp cu cap, sa-i dovedeasca ca este o persoana care merita. Cat despre faza cu omoratul, banal! Numai cei slabi recurg la o asemenea scuza, tine de mila persoanei caruia ii spui asa ceva, asta da dovada de capacitatea lui... Din experientele care le-am avut, doar spune asta sa o intimideze, nu va recurge niciodata la instanta de a se omora... asa ca "Nu tot ce zboara, se mananca ". Succes, sper ca te-am ajutat!

5 răspunsuri:
| yoana05 a răspuns:

Pai da poate baiatul chiar o iubea dinainte sa fie cu ea, zicandu-i ca nul crede poate a intrat in depresie de suparare...zi si ei sa incerce sa aiba incredere in el ca in celalt baiat cu care a fost

| alynutzabrunetyka16 explică:

Va multumesc pentru raspunsuriile voastre :*

| Azµre a răspuns:

Un fel de șantaj... nimic mai mult.

| Pitzipoanca a răspuns:

El e bolnav psihic. Ea e proasta daca isi mai face de lucru cu el.

| doc69 a răspuns:

Chestia cu omoratul nu e in regula asta ar fi de ajunsa sa ii dea papucii..altfel dai Cezarului ce e al Cezarului suntem unici nu poti sa tratezi un om prin prisma celor patite cu altul