| maria_7807 a întrebat:

Buna dragii mei. ce faceti? uitee eu vroiam putin ajutor.imi place de un baiat.destul de mult.neam cunoscut la liceu, el a facut rost de id meu.si de cateva saptamana tot vb pe mess prin mesaje, mereu imi da:X:X:*:* la inceput.imi batea apropouri.etc,de curand am iesit cu el afara.neam cunoscut mai bine, am povestit multe dar cam atat.doar prieteni. uneorii am impresia ca ma place. putin dar uneori nu., daca ma supar imi e alaturi si incearca sa ma linisteasca.imi vorbeste frumos.ma invitat afara cu el.doar noi doi. dar na.acum nu cred ca ma place. din una in alta. mi-a zis ca acum nu vrea o relatie.[nu era app la mine] dar continua sa se poarte frumos, vorbim prin sms pana dimineata.si tot ajea.intrebarea mea este ce sa fac? cum sa ma comport. ce sa fac. ce sa-i spun etc.[nu vreau sa-i spun direct ca-mi place de el.pentru ca eu acum cred ca el nu ma place.si nu are niciun rost, ma gandisem.sa o las ajea.si sa fim doar prieteni. dar chiar e un baiat foarte dulce.]va rog ajutati-ma.multumesc foarte multlove struck

Răspuns Câştigător
| TitiDrLove a răspuns:

Pai incearca prin gesturi sa ii dai dovada ca ti-e mai mult decat un amic. apoio putina indiferenta.iar un gest. iar putina indiferenta.si tot asa pana il faci confuz! si o sa vada ca esti :
1. o fata greu de descoperit - ceea ce trezeste un interes pentru biaat
2. o fata greu de castigat - un motiv pentru care sa lupte
Astfel o sa prinda putin interes pentru tine si o sa vezi ca usor usor o sa inceapa sa te placa.neavand timp sa intervina plictiseala!