anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna dragii >mei.big grin<

Am sa trec la subiect am 17 ani si 1 luna si stau cu iubitul meu de 5 luni si ne iubim enorm de mult,noi ne cunosteam d mult. Vreau sa-mi incep viata sexuala,pentru ca-l iubesc mult si vreau sa-i arat asta, credeti ca e potrivit? Multumesc>big grin

18 răspunsuri:
| Narfundo a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=hmHOAHeuP0c
Demonstreaza-i draguta dar ai grija sa nu devi ceea ce probabil nu ti-ai dorit niciodata.

| IMC90 a răspuns:

Al reaq cum a reusit sa te convinga sa se urce pe tine in doar 5 luni, si la varsta asta...
Sa moara ce-am pe casa daca nu vreau meditatii de la boyfriendul tau.

| Maaryyneelaa a răspuns:

Cred ca daca voi va iubiti atat de mult si te simti pregatita,e ceva absolut normal pentru ca un lucru frumos numai ca ar trebvui sa te gandesti foarte bine pentru ca nu as vrea sa regreti pe viitor,sau ca el sa profite de iubirea ta si sa distruga acest moment al iubirii tale puternice! Incearca sa-l pui putin la incercare, sa-i testezi fidelitatea, iubirea, sa vezi daca merita sa faci acest pas pentru el! Daca el te iubeste la fel de multe ca tine, respect! Iubiti-va mult! Sper sa aveti un moment romantic si special!

| Anonima264 a răspuns:

Salut! Dabea 5 luni impreuna? Pare putin cam devreme dar daca vrei sa faci asta fa-o.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Numai tu stii asta,odata ce ai zis ca vrei nimeni nu te obliga sa o faci sau nu,dar acel "vreau sa-mi incep viata sexuala, pentru ca-l iubesc mult si vreau sa-i arat asta " nu cred ca vine din sufletul tau ci este dorinta lui, in cazul in care ti-a impus acest lucru, adica "daca spui ca ma iubesti cu adevarat demonstreaza-mi prin sex ", nu trebuie sa faci acest pas, totul trebuie sa vina din sufletul si mintea ta, din interiorul tau

| TheBirdOfTheHermes a răspuns:

Te-aș fi ajutat cu un sfat dar e 1 lună ăsta care mă tot pune pe gânduri.

winking(Plus că mi-e silă de plante ca voi)

| izabelaAna a răspuns (pentru TheBirdOfTheHermes):

Tu cine puii mei te crezi?batting eyelashes

| TheBirdOfTheHermes a răspuns (pentru izabelaAna):

Ehe..chiar nu am timp să îți explic.
Mă plictisesc eu tastandu-ți

| TheBirdOfTheHermes a răspuns:

Ce impresie își poate lăsa omu când te vede?!
Știi pe genu...Am 12 ani, 3 luni, 3 ore, 3 min, 12 sec...
Dacă ești atât de dornică de bulangeală de ce nu îi spui?
Că pun pariu că el nu te ține doar din prea mare dragoste..ci să mai și el jap jap.

| Manuellllaa a răspuns (pentru TheBirdOfTheHermes):

Esti praf.happy

| TheBirdOfTheHermes a răspuns (pentru Manuellllaa):

Mai praf ca tine never..mai ales la intelect!

| caterinasmile a răspuns:

Eu zic ca e foarte frumos atunci cand exista dragoste multa intre doi oameni! Nu neaparat ii arati ca'l iubesti prin asta dar intre doua persoane care se iubesc e un lucru minunat, simti acea persoana din plin iar daca u esti pregatita cu adevarat e si mai bine!
succes scumpo :**

| AmaToaRea a răspuns:

Daca tu te simti pregatita si va mai si iubiti e ceva normal...

| WhoKnowThat a răspuns:

Dupa parerea mea ar trebui sa te gandesti astfel: esti sigura ca va iubiti enorm si ca pentru el "dragostea" reprezinta doar un fel de ati arata iubirea? sau e un scop?
Pentru ca sunt si baieti care se opresc doar la asta, vor "sex" si cam atat..Ca sa zic pe alta liba, gandesc cu celalalt cap.

| izabelaAna a răspuns:

Nu trebuie sa-i arati lui ca il iubesti facand dragoste cu el.Trebuie sa te simti tu pregatita si sa nu regreti mai tarziu.happy

| corneliul a răspuns:

Tu stii cel mai bine. Daca o faci pentru ca asta vrei si tu 100% e ok. Daca o faci pentru ai demonstra lui iubirea ta, nu cred ca e absolut necesar. Poate te preseaza? Am facut-o si eu cand aveam 17 ani. Am fost impreuna 5 ani. Timpul trece... poate ca acum ti se pare ca el este EL, dar nu se stie niciodata. Cateodata cred ca EL sau EA nu exista. Trebuie doar sa ajungem la compromisuri si sa iubim cat putem. Restul e doar viata.

| Gaspar_Nicu_1979 a răspuns:

Aminteşte-ţi să nu faci niciodată compromisuri. Compromisul nu-şi găseşte nici un loc în viziunea mea. Puteţi întâlni mulţi oameni nefericiţi pentru că au făcut întotdeauna compromisuri, iar acum nu pot să-şi ierte acest lucru. Ei ştiu că ar fi trebuit să îndrăznească, dar s-au dovedit laşi. Și-au pierdut respectul de sine, s-au devalorizat în propriii ochi. Acesta este rezultatul compromisurilor. De ce trebuie să facem compromisuri? Trăiţi în această mică viaţă cât mai deplin posibil. Nu vă fie teamă să mergeţi până la capăt. Şi nu faceţi nici un compromis. Întreaga minte va pleda în favoarea unui compromis, deoarece aşa am fost crescuţi, condiţionaţi. "Compromis" este unul dintre cele mai urâte cuvinte ale limbii. Înseamnă "eu pun jumătate, tu pui cealaltă jumătate; eu mă ocup de o parte, tu de cealaltă". Oare de ce? Când totul se află la dispoziţia ta, când poţi să alegi dacă să mănânci prăjitura sau s-o păstrezi, de ce să faci un compromis? Îţi trebuie doar puţin curaj, puţină îndrăzneală, dar numai la început. Odată ce ai experimentat frumuseţea faptului de a nu face compromisuri, demnitatea, integritatea şi individualitatea ce rezultă din acestea, simţi pentru prima data că ai rădăcini, că viaţa ta se desfăşoară dintr-un centru care este doar al tău.Succeshappy

| Claudiaa23 a răspuns:

Chestia asta o faci doar daca simti tu ca vrei s-o faci, noi degeaba ti-am da un raspuns. Pentru ca toti vedem lucrurile prin prisma noastra. Daca il iubesti atat de mult si consideri ca ai destule motive care te determina s-o faci si daca tu consideri ca baiatul merita intr-adevar sa i te daruiesti, fa-o! Dar ar fi bine sa te mai gandesti si la urmari, indiferent de cat de frumoasa este situatia intre voi in prezent. Gandeste-te bine daca e o relatie de viitor, sa nu iti para rau mai tarziu. Am incercat sa iti dau un sfat. Daca vei tine cont de el, depinde doar de tine. Te pup, ai grija de tine! Si tin sa mentionez totusi ca ar trebui sa-ti amintesti ca fetele sunt mult mai slabe si mai sentimentale ca baietii.