Aia nu este dragoste ci simpla placere de a convers cu cineva oarecum necunoscut si unui necunoscut la inceput ii poti spune mai toate fara rusinesau iti ocupa timpu iti mai trece plictiseala cand vorbesti cu cineva de la distanta dar nu este Dragoste.numai bine
Nu cred in asa ceva pana nu vad persoana respectiva. Poate este altcineva in spatele acelei "masti''. Asta nu este dragoste! asta este doar un mod de a-ti arata partea ta buna.
Iubire prin cablu? Tare asta Aaa..Si daca te intalnesti cu persoana respectiva? Tot nu, Dariuse?
Asta e alceva! :* Iti urez mult noroc .
Nu prea am incredere...am incercat cand eram mai mic si am esuat pana mea ai grija daca incerci... daca vrei sa fim amici mai vbim pareri sfaturi etc poti lasa id:*
Dragostea dupa parerea mea chiar daca nu am trait acest sentiment pana acum sunt de parere ca este un sentiment prea nobil si nu poate sa fie atins chiar de oricine si implica mai mult decat o simpla comunicare pe mess si la telefon dar are si un rol important dar mai sunt si altele.
Asta nu e dragoste.Chiar daca nu am simtit acest sentiment pana acum sunt de parere ca este unul prea nobil si nu oricine poate sa atinga acest sentiment de aceea nu se poate rezuma doar la o comunicare pe mess sau telefon.Parerea mea.
Sunt de aceeasi parere cu Puffeta. Si eu am avut o astfel de reletie, finalul fiind unul fericit(el fiind din alta tara s-a mutat aici-asta numesc eu final fericit). Depinde cum e persoana cu care vorbesti. Daca ai noroc si e o persoana sincera(ca in cazul meu) de ce nu, dar oricum nu stii niciodata cu cine ai de a face.