Pai, trebuie sa o faci. Trebuie sa reusesti sa pui punct. Este cel mai bine pentru tine. Cu timpul, sentimentele pentru el se vor diminua, chiar disparea, va mai ramane doar o nostalgie.
Asta e cel mai sanatos, nu trebuie sa mai pierzi timpul in relatia asta care iti aduce doar stres si suferinta, lasa-l in urma si vindeca-te, cu atat mai repede cu atat mai bine. Deja stii ce trebuie sa faci, trebuie doar sa iti strangi curajul necesar.
Succes, si o seara cat mai frumoasa!
Cred ca ar trebui sa teini relatia asta, e cel mai bun lucru de facut, pentru tine. El nu pare sa te respevte prea mult. Si ve se intampla intre voi nu e normal, cred ca ati consumat toate sentimentele, frumoase. Mai bine va despratit.
Da dar ma gindesc ca el tot la mine vine, si ca ma iubeste, ca de alta de ce ar mai fi cu mine, plus la asta ma duce acasa la el stau cu ai lui, etc ma gindesc ca e doar o perioada asa mai grea care o sa treaca!
Da..chiar ca il iubesti. Ii gasesti scuze pentru tot ce face.
Parerea mea personala este ca daca el te-ar iubi, nu s-ar purta asa cu tine. Nu ar spune ca tu ai unele probleme, ca tu esti sufocanta. Nu stiu exact la ce te referi cand spui ca "va bateti", dar daca e ce banuiesc eu, si va loviti sau te loveste, e mai grav. Si faza cu "perioada"... Nu are rost sa gandesti asa. Chiar cred ca ar trebui sa te respecte, nu sa te faca sa suferi. Eu cred ca intr-o relatie ar trebui sa te simti bine, nu sa iti bati capul cu lucrurile astea.
Eu raman la parerea mea, mai bine v-ati desparti. El nu te respecta! Nici nu ar trebui sa vorbeasca cu fosta, in nici un caz sa ii spuna ce i-a spus.
Nu ar trebui sa vorbiti urat unu cu altul, ar trebui sa ai parte de romantism, fluturasi in stomac, nu "batai" si certuri, crize de gelozie si acuzatii.
Nu ii mai gasi scuze, ca el nu merita!
Gandeste-te la tine. Trebuie sa fi putin egoista, ca sa poti fi fericita.
in relatia asta nici tu si nici el nu mai sunteti fericiti. E doar o pierdere de timp, si te consumi foarte mult. Incearca sa gandesti obiectiv. Cum am spus, din afara comportamentul lui mi se pare complet nepotrivit. Relatia voastra nu merge, nu e frumoasa. Nu asa ar trebui sa fi atunci cand esti indragostita.
Sunt la culme deja si nu am idee cum sa procedez, tin ft mult la el si nu depinde aici de virsta inteleg totul destul de bine insa nu ma pot impaca cu gindul ca e sfirsitul
Monotonie in relatie asta e motivul.Sa plictisit de tine, si tu de el (daca deja va luati la bataie) No sex?!
Stiu ca are sfirsit stiu dar din pacate nu ma pot convinge singura pe mine ca nu se merita
Ce relație e asta în care vă spuneți cuvinte urâte și vă bateți?
N-are rost relația voastră ce vrei să ajungi soție și să fii bătută?
Sper sa se schimbe, mi-am luat un timp (o luna) in care sa fiu asa cum zice el ca ar trebui si daca nu mai ese nimic si din asta renunt de tot
Trebuie sa-ti dovedesti tie ca ai inteles ca sunt momente in care trebuie sa judeci si cu capul, nu numai cu inima.
Sex este, nebun de tot, sunt ft nebuna in pat si incerc sal satisfac de fiecare data
NU mai pot sa accept asa nu merit la cite am facut pentru el
Tu stii, tu suporti, nu-mi cere sa te inteleg pentru ca ceea ce faci tu nu are legatura nici cu logica, nici cu dragostea. Scuza-ma dar, intre dragoste si prostie este o mare diferenta.
Din partea mea e dragoste enorma, din partea lui nu stiu ce mai e
In 10 luni nu poti "construi" o dragoste enorma ci numai o poveste de sex. Pacat ca nu ai inteles ceea ce am dorit sa-ti comunic dar esti total orbita. O seara placuta!
Ai spus ca nu poti accepta, dupa cate ai facut tu pentru el. Imi pare rau ca te dezamabeste. Isi va schimba el comportamentul cu timpul.
Din enunt inteleg::
- o relatie de 10 luni a a stat cu tine atat pentru ca nu a prins ocazia mai devreme de a face sex.
-"o situatie cam complicata" e atunci cand totul pentru el se rezuma la sex. Relatia presupune si sentimente din partea LUI.
- acele certuri dese (datorita nervozitatii lui) apare atunci cand el nu te mai vrea iar tu nu il lasi in pace. (e constrans de situatie si devine nervos)
Si ca sa-l lasi in pace a adus in discutie si fosta lui prietena zicand ca e unica fata care ia ramas in inima (numai el stie daca te-a mintit pentru a te inteparta de el sau a zis adevarul).
Lucien,el spune ca toata problema e Doar in mine, pentru ca eu fac mofturi sa vina la la mine cam in toata ziua, si ca il controlez daca nu cumva ma inseala intelegi? Imi zice ca de la mofturile mele el se inerveaza si se racesc sentimentele lui fata de mine!
Cum vine asta, sa-l ierti ca e el e nervos? In text ai zis ca l-ai lasat o bucata de timp si TOT EL zice ca e sufocat de tine, nu-l lasi in pace. . Ca sa-si atinga scopul, el poate vrea sa-l lasi de tot.
E siret el, profita. Daca e zodia rac, e mincinos. Vrea sa gaseasca in preajma lui mereu o victima si de aia spune ca tu esti problema pentru el.
Chiar daca tu vrei ca el sa fie mereu langa tine nu are motiv intemeiat sa se supere, doar ati fost 10 luni impreuna, numai in cazul ca nu te iubeste sincer.
Comportamentul lui nervos determina atitudinea ta sufocanta, ca vrei sa fie langa tine, poate din gelozie. De fapt de la el pleaca problema in relatie.
Singura varianta e sa fi indiferenta cu el cateva saptamani, sa obs. daca vine el la tine. Esti tanara, frumoasa daca esti tu in poza.