Daca tu simti ca esti iubita si el baiatul care merita asta. De ce nu?! Niciodata sa nu iti para rau. tot ce faci. faci din iubire. si sa-ti mai spun ceva. unele fete au vaginul elastic si daca Doamne fereste nu o sa-ti mai tina relatia ceea ce nu cred:*. iti poti face un control de rutina la ginecolog nu trebuie sa fi neparat cu un adult. te poti duce singura sau cu iubitul si daca ai vaginul elastic e perfect! Si cu altu de o vei face nu-si va da seama. depinde de vagin. Te pup! Sa aud numai de bine!
Eu zic sa iti asculti inima. Din moment ce el se poarta asa cu tine, iar tu vorbesti asa frumos despre el, e clar ca intre voi e iubire. Asa ca lasa-te dusa de val si ai grija de relatia ta! Bafta!
Sa spunem prin absurd ca peste cateva luni de cand faci sex va despartiti. Regreti apoi ca a fost el primul? Pana cand raspunsul la intrebarea asta nu e "sincer NU", nu esti pregatita.
Iubita, sex trebuie sa faci atunci cand esti excitata. Este singurul motiv pentru care trebuie sa faci sex: atunci cand simti! Daca simti, daruieste-i lui virginitatea ta si numai sta pe ganduri. Ai o singura viata: traieste-o!
Sigur esti iubita. si sunt sigura ca-l iubesti. dar trebuie sa faci acest pas daca il faci maine sau peste un an este la fel deci nu ai nimica de pierdut doar pe el. intr-o relatie fara dragoste ( sex ) nu merge Mult noroc
Pai cred ca cel mai bine e sa-ti asculti inima si daca va iubiti cu adevarat si tu simpti lucru asta merita sa incerci... iar pe viitor indiferent de cer ar fi intre voi nu cred ca o sa regreti daca nu e el primul o sa fie altu deci daca te simpti pregatita merita sa incerci