Te mai intrebi ca daca te iubeste? Aseara m-am certat si eu cu prietenul meu ...si in cazul meu povestea e mai complicata. Povestea ta m'a impresionat, te rog, nu mai da in el!
Eu cred ca te iubesc cu adevarat! E greu pentru amandoi dar el nu are nici sprijinul parintilor! Nu pot sa cred ca exista parinti asa... Ce vina aveti voi ca va iubiti? Sa aiba ceva cu bunicii tai dar nu cu voi. Dragostea poate invinge totul, crede'ma. Nu o zic pentru ca o zice toata lumea dar nu pot sa explic. Pe langa dragoste va trebuie curaj, credinta, incredere si multa ambitie. Cred ca va este foarte greu si stiu si ce simti tu si nu este corect. Sa nu renuntai unul la altul pana cand dragostea voastra se va spulbera! Va este greu impreuna pentru ca intampinati greutati dar separat va fi si mai rau. Luptati impreuna pentru voi.
Curaj, nu va lasati!
Succes! :*
Stii ca poti ajunge in situatia sa ai un copil si parintii sa nu fie de acord, iar el sa te viziteze doar din cand in cand de dragul copilului si pentru amorul cu lacrimi, ca in filmele alb negru?
Daca ai aratat ca suferi prea intens, l-ai speriat si nu a avut curajul sa-si ia libertatea pe care i-o dau parintii sai de tine. Dar cat de tare suferi, de l-ai speriat asa de tare?
scarking12 întreabă: