| Manuellllaa a întrebat:

Buna dragii mei, nu v-am mai scris demult. Am o problema ce ma macina, acum 1 an de zile am avut o relatie cu un baiat, dar ne-am despartit din cauza parintilor lui, nu erau de acord.Acum vorbesc cu un baiat de 7 luni de zile,mentionez ca primul baiat a fost si primul din viata mea. In fine,cel cu care stau acum ma inteles, ba mai mult ma iubeste si mai mult, pentru ca am suferit enorm.Mentionez am 19 ani.
Mama mea a fost la o ghicitoare in carti, aceasta i-a spus ca primul cu care am stat a jucat teatru timp de 1 an si 3 luni,ceea ce nu am crezut,nu ai cum sa joci teatru odata ce treci prin atatea probleme sa fie bine,ma cauta si in ziua de azi.
Asadar mama a fost la o ghicitoare aceasta i-a spus "ca am s ajung mare,o sa lucrez cu bani multi dar nu cel cu care stau acum o sa fie sortitul, eu am sa ma despart de el nu el de mine, o sa fie un brunetel si o sa am 2 copii"..Doar atat mi-a spus mama. Mentionez ca a fost la 2, prima la fel i-a spus cu bani multi iar a doua la fel..Sunt disperata, il iubesc enorm pe iubitul meu, am cea mai perfecta relatie asa cum mi-am dorit.Nu vreau sa ne despartim. Crede-ti in asa ceva?

6 răspunsuri:
| NYK4u a răspuns:

Prima chestie: NU MAI CREDE IN PROSTIILE ASTEA!
Viata ta e in mainile si deciziile tale. Daca il iubesti, te iubeste de ce sa te desparti de el, din cauza unor vorbe ale unor babe disperate dupa banii.
Stai linistita si lasa timpul sa le revolve pe toate.

| Cristiann25 a răspuns:

Alea sunt doar niste handicapate care vorbesc aiureli ca sa ia bani,intelegi? Nu mai crede toate aiurelile ca nu sunt adevarate. Daca oamenilor li se intampla ceva din ce le-a zis o tiganca gata e adevarat tot ce spun, nu! E doar coincidenta, se intampla si gata nu pentru ca a stiut aia.
Spune-mi crezi ca alea au ceva in plus fata de restul oamenilor? Da, au! Au puterea de a mintii cu nerusinare oamenii pentru a le lua banii, atat au! Succes!

| SarcasmBoy a răspuns:

Tampenii.tu alegi ce trebuie sa faci nu altii.

| Pissicuta a răspuns:

Sa stii ca oamenii in ziua de azi sunt rai si pot juca teatru mai ales baietii care isi bat joc si sunt interesatii de sex mai mult si unora le pasa si de bani. nu trebuie neaparat sa crezi in vrajitorie si sa crezi in tine in inima ta in sentimentele tele

greece12
| greece12 a răspuns:

Nu cred.
Si bine ai face sa nu crezi nici tu,pentru ca asemenea tampenii te predispun exact la ceea ce au prezis aceste "vrajitoare",uite,tu deja esti "disperata".
Cat crezi ca mai dureaza pana sa devii suspicioasa,nervoasa,imposibila si sa te desparti?
Calmeaza-te complet!
Ca sa-ti iasa din cap,mergi frumos si aprinde o lumanare la biserica,discuta acolo cu Cel de Sus si spune-i ce ai de spus si usureaza-ti sufletul.
Si, pe urma, redevino tu.
Asa cum ai fost intotdeauna!
Nu ti-as fi propus o asemenea solutie, dar simt ca tu in ceea ce au spus vrajitoarele, crezi.Asa ca,lumanarea si ruga ta, vor fi de folos!
Important este sa-ti regasesti echilibrul interior, sa actionezi si sa te comporti firesc, asa cum ai fost intotdeauna, neinfluentata de ciudate forte oculte si prostioare care aduc profit de pe urma unei lumi complet naive!
Si linisteste-te!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce pot spune sigur este ca e pacat ca mama ta este fix la fel de inteligenta ca si tine.