Presupun ca si tu mai esti cu prietenul tau, deci ai putea sa te simti destul de naspa ca intr-un fel il inseli.
si eu am trecut prin asta in vara si am preieten de 2 ani, in vara am fost la tara si un tip vroia sa fie cu mine nu am vrut dar fiind intr-un sat mic ne vedeam de multe ori si intr-o seara a venit la mine si a incercat sa ma sarute, imi placea de el, dar nu am acceptat sarutul lui, m-am simtit extrem de naspa pentru ca el se astepta sa ii raspund la sarut, eu il iubesc foarte tare pe prietenul meu si de accea nu am acceptat sa fiu cu celalt si in plus ne despart cam 100km si nu mi-ar place sa stiu ca el este acoo si eu aici, dar in fine, eu sunt fericita asa...
pentru tine poate nu este atat de important prietenul tau actual dar nu cred ca pentru baiatul (celalalt) ar fi atat de importanta prietena lui(actuala) el spune ca ii merge bine relatia dar se gandeste mereu la tine; sincer cred ca ar fi bine sa fiti prieteni; din moment ce nici nu va puteti intalnii atat de des, si cred ca ar fi ok daca ati astepta catva timp sa vedeti cum merge chestia asta. poate el se desparte de ea, tu de prietenul tau si apoi, sunteti liberi sa fiti impreuna, poate o sa va puteti intalni mai des, si poate va fi super ok, dar in timp
sper ca ti-am fost de ajutor
Da, e greu iubirea la distanta provoaca suferinta sa stii...si tu nu meriti asta de aceea e bine sa fii mai rezervata daca mai poti...ce sa iti zic doar tu poti decide si lua masurile care se impun! Multa bafta si sarbatori fericite! http://youtu.be/Z5iF9zYfmqI
Probabil stii ca relatiile la distanta nu rezista...asa ca pot sa-ti spun doar ca iti va trece dragostea asta.Nasol de tine, dar n-ai ce-i face.
Poate stii ca relatiile la distanta din pacate nu merg decizia lui de a ramane prieteni buni, ca niste frati, este una foarte inteleapta. Incearca sa il privesti doar asa. Tine minte ca un prieten adevarat nu se pierde niciodata, pe cand un iubit da. Eu zic sa ramaneti prieteni buni. In schimb, tu trebuie sa ai prieten care sa fie aproape fizic de tine! Priveste-l doar ca pe cel mai bun prieten! Bafta si vezi ce faci!
RRSecularHumanist întreabă: