Bine...Eu zic sa te duci la el sau sa-l suni sa-i explici ce s-a intamplat de fapt(sigur o sa te creada iti garantez fiindca se vede ca te iubeste)apoi ii zici ca te-ai gandit mult si ca vrei sa ai o relatie cu el fiindca tu astepti clipa asta de aproape un an, simti ca tii la el, ai incredere si poate chiar il iubesti.Va doresc sa fiti fericiti! Sper ca te-am ajutat! Bafta!
Nu stiu daca sunt. Dar nici ok nu imi e cand il vad vorbind cu prietena mea.
In cele 8 luni de zile nu ai avut timp sa-l cunosti?
Am avut timp. Dar in momentul acela nu m-am simtit pregatita, pur si simplu. Nu inteleg care vrea sa fie sfatul tau.
Draga mea, la ce sfat te astepti cand nu iti termini frazele,"Dar in momentul acela nu m-am simtit pregatita, pur si simplu ", pregatita pentru ce? Trebuie sa-ti pui ordine in viata si sa te intrebi daca esti pregatita pentru o relatie ca dupa cum ne relatezi iti cam place sa schimbi baietii, poti sa-mi spui de ce atunci cand l-ai revazut pe acest baiat care se da la alte fete te-ai despartit de cel cu care aveai o relatie de prietenie? nu trebuie sa te superi ca nu ne cunoastem intre noi si e foarte bine sa-ti descarci necazurile unor necunoscuti
Deci nu ai inteles nimic. Nu am fost pregatita pentru o relatie. Si de unde pana unde imi place sa schimb baietii? Ai motive sa crezi asta? Nu am cum sa ma despart "de cel cu care aveam o relatie de prietenie".
Multumesc oricum ca ai raspuns la intrebare
"m-am despartit de tipu' cu, care eram asteptandu'ma sa se intample ceva intre mine si el." sa ma ierti ca ma bag prea mult dar asta ce inseamna?
Nu te mai baga te rog. Chiar nu are rost. Decat sa ma critici mai bine ma lasi in pace.
Eu cred ca l-ai amanat cam mult.In aceste 8 luni el a vrut sa fie cu tine, iar tu i-ai dat sperante, insa atunci cand a venit momentul decisiv l-ai refuzat.E normal sa incerce sa te faca geloasa pentru a vedea daca te intereseaza persoana lui.Acum el asteapta ca tu sa faci primul pas si sa te bagi in seama.E satul sa tot fie refuzat...Deschide discutii pe mess, intreaba-l ce a mai facut la scoala sau alte chestii minore, iar atunci cand te simti pregatita spune-i intr-un mod indirect daca ar vrea o relatie cu tine(ai grija nu-i spune direct pentru ca s-ar putea sa profite de tine). Inainte de asta poti sa ii explici ca intre tine si prietenul tau vechi nu este nimic.Totusi ar trebui sa te grabesti pentru ca nu cumva intre el si prietena ta sa se lege o relatie.
Deci greseala e la tine, el a vrut sa fie cu tine dar tu nu ai vrut mai mult te afisezi in fata lui tinandu-te de mana cu fostul prieten acum cat de fraier sa fii daca-ti la o persoana cum cred ca tine el la tine sa nu te oftici cand o vezi de mana cu alt baiat sa nu mai vorbit ca e si fostul si poate sa ii treaca prin cap o gramada de lucruri cum ca v-ati impaca si o sa te piarda deci reactia lui e normala ti-a platit cu acceasi moneda daca nu iei atitudine si nu stai de vorba cu el sa ii spui ce simti pentru el si sa ii spui ca vrei sa fiti impreuna cel mai probabil o sa-l pierzi cat despre prietena ta o sa inteleaga daca o sa ii explici de cat timp va tatonati voi.Eu sper sa te misti repede pentru ca e nasol sa ti-l fure de sub nas una care abia a venit cand tu nu ai fost in stare sa faci asta timp de 8 luni.Mult succes!
Hey! Eu zic ca trebuie sa ii spui ce s-a intamplat si ca acel baiat era doar un prieten...iar cand el i-a zis prietenei tale.,, Tu nu ma pupi'', te-ai simtit foarte rau iar daca vrei sa fi cu el si ti cu adevarat la el spune-i ca trebuie sa aiba incredere in tine
Problema ta este incredibil de fascinanta cel putin asata cred eu.Stiu ca ai zis ca sa nu-ti zicem sati asculti inima dar eu asta iti voi zice deoarece am trecut si eu prin situati de genul asta si am ramas doar cu amintirea dar te sugerez sa ii spui ca il placi si poate nu siu veti fi impreuna te pup funda please
SongKangfan1 întreabă:
RRSecularHumanist întreabă: