Poate prin asta vrea el sa iti arate ce a simtit el cand tu nu prea te vedeai cu el, daca vreti ca realatia voastra sa mearga fara greseli ar fi bine sa va va vedeti cat mai mult.
nu stiu ce sa zic,dupa prima relatie cu el esti sigura ca ai facut alegerea buna sa te impaci cu el? De fiecare data se inampla asa,nu fi sigura ca-l iubesti,a fost primul tau prieten e normal sa fi indragostita,cu timpul vei cunoaste alti baieti si vei avea din nou sentimentul asta,o sa te obisnuiesti,mai e pana iubesti.
Nu vreau sa-mi dau cu parerea despre el,dar nu cred ca merita chinul, mai bine altul care te intelege si-ti este alaturi, nu vine dupa ce pleci si nu lipseste de la intalnir.Asa nu se face, nu e atent cu tine deci...nu merita chinul.Ai putea totusi sa eu platesti cu aceeasi moneda, sa va dati intalnire si atunci cand el ajunge pleci si tu de acasa, sau ceva in genu.Ai grija de tine, nu merita, bafta multa!:*
Buna Marya:*:* Draga... daca e ala de care mi-ai zis mie zii sa se impuste sau sa-si dea foc :*
Hmmm. probabil a vrut doar sa rada de tine... De obicei cand gandesti cu inima iese urath.