| andree123 a întrebat:

Buna dragii mei vreau si eu sa va spun o intrebare daca nu va suparati.Ok acum cateva luni m-am indragostit de un baiat si am incercat sa-l cuceresc si am reusit.In vacanta de iarna a evoluat situatia foarte mult am inceput sa ne trimitem inimioare,pupici chestii de indragostiti.Ideea e ca l-a inceput se purta ca un super baiat si se purta cu mine de parca eram iubita lui insa dupa un timp a inceput sa se comporte total altfel si nu zic ca e nesimtit zic doar ca nu mai e la fel.dar eu tot tin la el.1Oare merita sa mai tin la el.2oare el ma mai place3Oare de ce s-a schimbat asa mult?Funda cel mai bun raspuns

Răspuns Câştigător
| spydy94 a răspuns:

Pai sti dupa un timp devine monoton nu e problema ca nu te iubeste te iubeste doar ca dupa un timp nu mai poate fi ca la inceput...stiu cum e am vazut si eu asa ceva la doi prieteni foarte indragostiti la inceput, si acum isi vorbesc foarte urat.dar chiar acum cateva zile imi zicea baitul ca nu stie cum ar fi viata lui fara ea si ca o iubeste enorm. nu iti fie frica el te iubeste

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| s3byk91 a răspuns:

Nu prea inteleg.
aveti o relatie la distanta? ca sa ma pot exprima si eu mai ok.

| SarahMaria a răspuns:

Ar trebui sa vorbesti cu el si sa-i spui ceea ce te nemultumeste la el, si sa-l intrebi de ce si-a schimbat comportamentul. probleme intr-un cuplu trebuie sa le rezolve amandoi partenerii. Iar in functie de raspunsul lui trebuie sa te decizi daca mai merita sa ramai cu el.

| andreea230993 a răspuns:

Daca ti cu adev el siarat la el nu renunta. vorbeste cu el si intreaba-l de ce s.a schimbat

| andree123 explică:

Multumesc pentru ajutor ma bucur ca am primit raspunsuri bune